banner198

Silahsız'an iddialı çıkış!

Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı işadamı Mehmet Silahsız, “Kamuoyu araştırması yapsalar, birinci sırada benim adım çıkar” dedi.

Silahsız'an iddialı çıkış!
banner145
Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı işadamı Mehmet Silahsız, “Kamuoyu araştırması yapsalar, birinci sırada benim adım çıkar” dedi.


Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Silahsız, aday adaylığı süreci ve seçim çalışmalarıyla ilgili gündeme dair açıklamalarda bulundu.


Halkın içinden geldiğinden sorunları iyi analiz ettiğini anlatan Mehmet Silahsız, “Öncelikle memleketimiz iktidar yatırımlarından kesinlikle mahkum bırakılmamalıdır. İktidar gücünü arkasında hisseden belediyeler, her zaman daha fazla hizmet üretirler. Biz bu anlamda siyaset yapmaya değil, hizmet üretmeye talip olduk. Şehrimize ticari olarak verdiğimiz hizmetler herkesin malumudur. Halkımızın teveccühü ile daha fazla hizmet verebilmek için bu kutlu göreve talip olduk. Ben doğduğumdan beri Çankırı’dayım. Siz beni, ben de sizi çok iyi tanıyorum. Allah izin verirse, şu – bu ayrımı yapmadan omuz omuza tüm sorunların üstesinden geleceğiz” diye konuştu.


Çankırı Belediyesi’ne kurumsal bir kimlik kazandıracaklarını ifade eden Silahsız, geçmiş yıllarda siyasi ve ticari hiçbir işte başarısız olmadığını kaydetti.


Aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalarda toplumun her kesiminden olumlu tepkiler aldığını dile getiren Silahsız, “Aldığımız olumlu tepkiler bizi daha da ümitlendirdi. İşimiz ve yaşam tarzımız gereği toplumun tüm kesimleriyle birebir temas halindeyiz. Bu yüzden Çankırı’da yapılan kamuoyu anketlerinden birinci çıkacağımı düşünüyorum” dedi.


Aday adaylığı sürecinin parti içi bir yarış olduğunu hatırlatan Silahsız, süreçte partililerle uyum içerisinde hareket ettiğini kaydetti.


Silahsız, çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2013, 02:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER