banner198

Tek kelimeyle yazıklar olsun sayın Vali !

Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği başkanı Yüksel Teke Şırnak Valisi İpek’in, Bölücü başı Abdullah Öcalan'ı takdirle karşıladığını belirtmesini sert bir dille eleştirdi.

Tek kelimeyle yazıklar olsun sayın Vali !
banner145

 Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği başkanı Yüksel Teke hükümetin başlatmış olduğu çözüm sürecinin iyi gitmediğini ve Şırnak Valisi Hasan İpek’in, Bölücü başı Abdullah Öcalan'ı takdirle karşıladığını belirtmesini sert bir dille eleştirdi.

 

Gazi Yüksel Teke açıklamasında şunlara yer verdi:

 

Şehit aileleri ve Gaziler olarak Güney doğuda PKK terör örgütünün yaptıklarına, teröre açık açık destek veren BDP – HDP’nin küstahça açıklamalarına birde Şırnak Valisinin açıklamaları eklenince canımız acımaya başladı. Hükümetin başlatmış olduğu çözüm sürecine endişelerimiz olsa da sessiz kaldık! Sabrettik! Niye mi?

   

Ülkemizin Güney Doğusun da 1984 ten beri devam eden terör belası bitsin istedik. Evlat acısını bizler yaşadık başkaları da yaşamasın istedik. Hayatlarının baharında terör belasına yeni Şehitler verilmesin, bu kan gözyaşı dursun, insanlar barışa huzura mutluluğa kavuşsun istedik. Yıllarca ağlayan anaların, eli kınalı gelinlerin gözyaşı dinsin, yürekleri yanmasın istedik. Hainler tarafından çocuklar dağa kaçırılmasın istedik. Teröre giden paraların Ülkenin gelişmesinde kullanılsın istedik. En önemlisi de Şehitlerimizin kemikleri sızlatılmasın, Gazilerin başları öne eğilmesin istedik. Ülkenin birliği bütünlüğü şeref ve onurundan taviz verilmeden yapılsın istedik.

    

Maaselef bu süreç yaşanırken Ülkemizde hiçte masumane şeyler olmuyor; Binlerce Vatan Evladının uğruna can verdiği Şanlı Bayrağımız yerine PKK’nın sözde bez parçası asılmaya başladı. Hainler ve yandaşları gündüz ortasında Şehirlerarası karayoluna metrelerce çukurlar açmaya, Barikatlar kurmaya, yol kontrolü yaparak Terör örgütünün propagandasını yapmaya,  Bölgede görev yapan Asker, Polis Kamu görevlisini kaçırmaya; Terör örgütü mensupları tarafından kaçırılan Askerlerimiz örgütün siyasi uzantıları tarafından kahramanlık edasıyla ailelerine teslim edilirken, gövde gösterisi yaparak Devlet küçük düşürülmeye başlandı.

    

Bizler hep fedakârlık yapıp Devlete güvendik. Ülkemizde yukarıda saydığım iyi şeyler olsun diye beklerken; örgüt giderek gücüne güç katmaya, Devlete meydan okuyor kendi hâkimiyetini kuruyor ve halkına eziyet ediyor, uğruna binlerce Şehit ve Gazi verdiğimiz Milli ve manevi değerlerimize küfür ediliyor, onurumuzu şerefimiz ayaklar altına alınıyor, Asker cenazeleri gelmemesinin ötesinde her türlü çirkeflik yapılıyor, sivil vatandaşlarımız, köy korucularımız öldürülmeye devam ediyor.

     

Bütün bu hain eylemleri gerçekleştiren bebek katili, 10.000 Kamu görevlisi olan,30.000 kişinin katili eli kanlı terör örgütü elebaşının takdir edileceği günleri de görmek varmış. Takdir eden İlin başında bulunan en yetkili kişi Vali! Bu zat Devleti temsil ediyor. Hükümetlerin istedikleri kişiyi Vali atayabilme yetkisi, Valinin Hükümeti temsil ettikleri anlamına geliyor. Şırnak Valisi Hasan İpek, Bölücü başı Bebek katili için; Açılım süreci ile ilgili olarak, “bu konuda ciddi gayretleri olan Abdullah Öcalan'ı takdirle karşıladığımı belirtmek istiyorum.” diyor.

      

Peki, Devlet ve Hükümeti temsil eden bir Vali, Vatanın bölünmez bütünlüğüne kast etmiş,  10.000 bini Kamu görevlisi 30.000 kişinin katili, Ülkeyi büyük bir ekonomik zarara uğratmış bebek katili bir haini takdir edebilir mi? !


Sayın Vali; tek kelimeyle yazıklar olsun!

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2014, 13:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
celal
celal - 10 yıl Önce

yüksel bey demeciniz çok yerinde ama niye mahkemeye vermiyorsunuz?

bahri Nalbant
bahri Nalbant - 10 yıl Önce

Yüksel Bey seni tanırım sen sabırli bir insansın konustuguna gore durum ciddi zaten durum hep ciddi bu gunler en iyi gunler bu dan sonrasi daha da kötu olacak vatana ihanetin sonucu belli bu millet bu yapılanları unutmaz gereken cevabı ve cezayı elbet verecektir.

eşref adımutlu
eşref adımutlu - 10 yıl Önce

Yorumunuzda hakaret, rendice edici cümleler kullandığıınızdan yayınlayamıyoruz.

SIRADAKİ HABER