banner306
banner198

Ülkü Ocakları'ndan Kapdan'a destek açıklaması

MHP İl Başkanı Çetin Kapdan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman'ın ardından bir açıklama da Ülkü Ocakları'ndan geldi.

Ülkü Ocakları'ndan Kapdan'a destek açıklaması
banner145
 MHP İl Başkanı Çetin Kapdan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman'ın ardından bir açıklama da Ülkü Ocakları'ndan geldi. 

 

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun geçtiğimiz hafta şehit haberi ile sarsılan Çankırı'da bir dizi programlarda bulunması ve programda bir engelli için hazırlanan doğum günü pastasını kesmesi kamuoyundan büyük tepki görmüştü.

 

Konuya ilişkin, MHP İl Başkanı Çetin Kapdan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman'ın ardından bir açıklama da Ülkü Ocakları'ndan geldi.

 

Çankırı Ülkü Ocakları'ndan yapılan açıklama şu şekilde:


"
 İster pasta kesin, isterse başka bir şey ancak haddinizi bilin ahkam kesmeyin. Hayatın hiç bir döneminde Milliyetçi Ülkücü hareket basit hesaplar peşinde koşmamış, gündelik çıkarlar üzerine siyaseti doğru bulmamış, ülke çıkarına olan meselelerde siyasi duruşunu hiç bozmamıştır. Çok şükür Allah'tan korkumuz da kuldan utanmamız da vardır. Şehidimizin cenazesi üzerinden bizlere ileri geri konuşanlar, kendi yaptıklarının farkına varmalı, gündem konusu olan fotoğrafı eleştirenleri bırakıp, orada o pozu verirken ki ruh hallerini dikkate almalıdırlar.



Ülkü Ocakları olarak MHP İl Başkanı Sayın Çetin Kapdan Bey'in yapmış olduğu düşünceli yaklaşımın altında bir şey arayanları buradan uyarıyoruz, nereye tükürürseniz tükürün rüzgar o tükürüğü suratınıza geri çarpacaktır. Şimdi daha iyi anlaşılmalıdır ki; sizinle neden kol kola yürümedik? Cevabı; Şehit Astsubayımız Serdal Uyanık'ın cenaze günü yaptıklarınızda gizlidir, siz nereye tükürürsünüz bilemeyiz ama Şehitlerimizin mahşer günü suratlarınıza tokat gibi cevaplar vereceğinden şüphemiz yoktur"

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304