banner306
banner198

Visali Kara Ak Parti’den aday adayı oldu!

Çankırılı iş adamı Visali Kara AK Parti Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı!

Visali Kara Ak Parti’den aday adayı oldu!
banner145

Çankırılı iş adamı Visali Kara AK Parti Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı!

Çankırı İl Genel Meclisi eski üyesi Visali Kara AK Parti İl Başkanlığına gelerek aday adaylığı başvurusunu resmi olarak gerçekleştirdi. Yanında kalabalık bir toplulukla parti binasına gelen Kara, AK Parti’de yaptığı hizmetleri anlattı.

Kara  “ Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar partimin değişik kademelerinde görev aldım. Kurucu merkez ilçe teşkilat Başkanlığı sonrasında il yönetim kurulu üyeliği il başkan yardımcılıkları ve il Sekreterliği gibi önemli görevlerde bulundum. 2004 - 2014 yılları arası iki dönem il genel meclis üyeliği ve bu süre içinde 9 yıl boyunca 9 defa üst üste köylere hizmet götürme birliği‘ne seçildim. Bu süreçte Hükümetimizin gönderdiği ödenekleri en iyi şekilde hizmete dönüştürdük. o zaman 49 köyümüz ve beldemiz vardı.” dedi.

Sözlerine devam eden Kara, “Rabbime şükürler olsun bugün 50 köyümüzün 50 sine de gittiğimde her köyde içme suyundan, sulama suyuna, kanalizasyondan, kilitli parkeye, asfaltına, köy konağına, mezarlık çevre düzenlemesine, arazi yollarına varıncaya kadar birçok hizmetimiz gözümüze çarpıyor ve vatandaşlarımızın hayır dualarını alıyorum.” şeklinde konuştu.

 14 Mayıs 2023 seçimlerinin önemine dikkat çeken Kara, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçim tüm zamanlar yapılan seçimlerin en önemlisidir.Bu seçim dünya mazlumlarının, zalimlere karşı muzaffer olma seçimidir o yüzden bugün kimler tarafından kurulduğu belli olan 6 + 1 lik masaya karşı kendisini milletine adamış olan liderimiz Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğu dönemdir. Onun içinde en önemli seçimdir.”ifadesine yer verdi.

Kara, “Bu duygu ve düşüncelerle doğduğum, okuduğum, çalıştığım ve kazandığım son kuruşuna kadar yatırım yaptığım memleketime daha fazla hizmet edebilmek için  14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Çankırı Milletvekili aday adayı olarak müracaatımı bugün itibari ile yapmış bulunmaktayım. Yapılacak olan seçimin şahsım, memleketim ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. AK Parti’de Visali Kara’nın başvurusu ile aday adayı sayısı 12’ye çıktı. AK Parti’de başvuruların yarın akşam sona ermesi bekleniyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2023, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304