banner198

Yolsuzluk ve hırsızlıkla suçladığı AK Parti’ye geri döndü!!

2014 Yılı adaylık döneminde ‘Ak Parti’de yaşanan yolsuzluk ve hırsızlılardan dolayı istifa ediyorum’ şeklindeki ifadelerle Çerkeş halkına SMS atan Mehmet Kiraz, AK Parti’ye geri döndü.

Yolsuzluk ve hırsızlıkla suçladığı  AK Parti’ye geri döndü!!
banner145

2014 Yılı adaylık döneminde ‘Ak Parti’de yaşanan yolsuzluk ve hırsızlılardan dolayı istifa ediyorum’ şeklindeki ifadelerle Çerkeş halkına SMS atan Mehmet Kiraz, AK Parti’ye geri döndü.

AK Parti’de aday adaylığı sürecinde Çerkeş’te ilginç gelişmeler yaşanıyor. Üç dönem Çerkeş’te belediye başkanlığı görevini yürüten Mehmet Kiraz,  geçtiğimiz hafta AK Parti İlçe Başkanlığına sessiz sedası gelerek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvuruyu ilginç kılan ise Kiraz’ın 2014 Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Ak Parti’yi yolsuzluk ve hırsızlık yapmakla sulaması oldu. 2014 yılında yine Ak Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan Kiraz, adının listede aday olarak gösterilmeyeceği anlaşılınca apar topar hükümeti yıkmak üzere başlatılan 17-25 Aralık operasyonlarına vurgu yaparak AK Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı.

Kiraz, 1 Şubat 2014 tarihinde Çerkeş halkına gönderdiği SMS mesajı ile “Son zamanlarda AK Parti’de yaşanan yolsuzluk ve hırsızlıklardan dolayı Ak Parti Aday adaylığından çekiliyor, Büyük Birlik Partisinden Adaylığıma devam ediyorum” demişti.

BBP tarafından aday gösterilen Kiraz, Ak Parti adayı Hasan Sopacı karşısında seçimi kaybetti. Kiraz, 5 yıl sonra Ak Parti'ye üye olup, aday adaylığı başvurusunda bulunarak siyaset sahnesine geri döndü. 75 yaşına varan Kiraz’ın yeniden Ak Parti’den Çerkeş Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunması, siyasetçi profilinin ne hale düştüğünü gözler önüne serdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 13:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ihsan Akdag
Ihsan Akdag - 5 yıl Önce

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Kemal sunal filmlerinin aziz nesin kitaplarının siyasetçi figürüne bire bir uyan bir tip. Güler geçeriz işte o kadar.

ak partili
ak partili - 5 yıl Önce

Hasan sopacı hayatında chp ye oy vermemiştir. CHP binasının önündende geçmemiştir

ahmet turuncu
ahmet turuncu - 5 yıl Önce

yürü be PAŞAM kim tutar seni. Başarıyı hazmetmek yürek ister . Herşeye herkese rağmen durmak yok yola devam . Nice Ak günlere . Yolun açık olsun

Hakan dürüst
Hakan dürüst - 5 yıl Önce

Adminn mevcut belediye başkanı hasan sopacinin chp li olduğunu yazsana bütün siulalesiningenl seçimlerde chp ye verdiğini... secim sonuçlarını karsilastirsana genel ve yerel olarak.... paşanın kayınpederinin chp li olduğunu meclis üyeliği yaptığını yazsama

Ramazan cetin
Ramazan cetin - 5 yıl Önce

Bu haberi para karsilinda yaptiginiz asikar ancak mehmet kiraz o donem de sizin yaz diginiz hic bir soylemde bulun mamistir mehmet kiraz sadece ben adayim demistir belediye cilik yasa bakmaz tecrubeye bakar burakrasi deki agirliga bakar mehmet kiraz ayrica birileri gibi insanlara yuksekten bakmaz mehmet kirazin gariban babasi oldugunu cerkeste yediden yetmise bilir

Editör
Editör @Ramazan cetin - 5 yıl Önce

Ramazan Çetin, kişi herkesi kendisi gibi sanırmış. Bahsettiğimiz SMS mesajı o dönem bütün Çerkeş ilçesindeki telefonlara atıldı. Şahitli, tarihli bir olayı haberleştirdik. Sen iftiralarınla kendi yalan Düyan da dolanmaya devam et.

Paşacının postası
Paşacının postası - 5 yıl Önce

3 donem belediye başkanı olarak gorev yapan biridir m.kiraz.birini yerden yere vurun ama övdüğünüz Sopa cı 2 dönem o insanla hem daimi encümen hemde 20 yıl belediye veterineri olarak görev yaptı,madem o kadar memleketini seviyordu 2004_2009 secimlerinde ak partiyi Çerkeşte yıkmak için kiraz peşinde koşmasaydı.Marifet kendisinde ise bağımsızdan koysun .24 haziran seçimlerinde Chp için kimler kimlerden oy istedi 7 haziran 1 kasım referandumda ak partinin başarısı için değil kendisinin oy oranının partisinin üstünde olduğu algısı için neler yaptığını bilmeyen yok ta bir sizin işinize gelmiyor sanırım.Bir adayı yüceltmek bir yere getirmek için birini karalamakmı gerekir.

SIRADAKİ HABER