banner306
banner198

1074 Çankırıspor Amasya deplasmanından puanla döndü!

1074 Çankırıspor, ilk devrenin son maçında Yeni Amasyaspor deplasmanından puanla döndü.

1074 Çankırıspor Amasya deplasmanından puanla döndü!
banner145

1074 Çankırıspor, ilk devrenin son maçında Yeni Amasyaspor deplasmanından puanla döndü.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta ilk devrenin son maçında 1074 Çankırıspor, Yeni Amasyaspor'un konuğu oldu. Olağanüstü kongreyle yeni yönetimin belirlendiği Yeşil Beyazlı ekip, mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı ilk maçta 24. dakikada Gölet’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Rakibine göre daha üstün ve baskılı bir futbol sergileyen 1074 Çankırıspor ekibi sağlı sollu ataklarla adeta Amasyaspor kalesini abluka altına aldı. Dakikalar 37’yi gösterirken mavi – beyazlılar sağ kanattan gelişen atakta Ramil Hasanov ile skora dengeyi getirdi.

İkinci yarıya ise kalecimiz Güven Yılmaz damgasını vurdu. 48. dakikada gelişen Amasyaspor atağında rakiple karşı karşıya kalan Güven mutlak golü ayağıyla önledi. Yine Amasyaspor’un 60. Dakikada gelişen atağında Kamara’nın ceza yayı dışında 90’a giden şutunu kalemizi Güven sonda yumruklayarak harika bir kurtarış daha yaptı.  65. Dakika Amasyaspor’un ceza sahamız içerisinde gerçekleştiği tehlikeli atakta atılan gol ofsayt gerekçesi ile gol sayılmadı.  Çekişmeli geçen 90 dakikada başka gol olmayınca maç 1-1 berabere tamamlandı.

İlk yarıya Hakem hataları damga vurdu -

Yeni Amasyaspor taraftarlarının etkisi altında kalan hakem birçok yanlış karar verdi. Yeni Amasyaspor'a 22. dakikada tartışmalı bir pozisyonda penaltı noktasını işaret eden hakem, 1074 Çankırıspor'un penaltısını görmezden geldi.

Çankırı Postası Youtube kanalından canlı yayınlanan karşılaşmayı, deplasmana gelemeyen çok sayıda Çankırı taraftarı futbolsever izledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304