banner198

1074 Çankırıspor'da Aydoslu dönemi

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta (BAL) mücadele eden 1074 Çankırıspor'da teknik direktörlük görevine Harun Aydoslu getirildi.

1074 Çankırıspor'da Aydoslu dönemi
banner145

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta (BAL) mücadele eden 1074 Çankırıspor'da teknik direktörlük görevine Harun Aydoslu getirildi.

Deplasmanda 4-1’lik Atakum Belediyespor mağlubiyeti sonrası görevinden istifa eden Fahri Aytaç'ın ardından 1074 Çankırıspor Kulübü Harun Aydoslu ile mukavele imzaladı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Alaattin Arslan, “Alt yapıya önem vereceğiz. Çankırı’nın gençliğine önem verelim. Biz hocamıza güveniyoruz.  Bizim bu sene hedefimiz üst sıralarda bitirmek ya da şampiyon olmak. Sezonun başından beri mücadele ediyoruz. Yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.” dedi.

Bu birlikteliğin camiaya hayırlı olmasını dileyen Harun Aydoslu, “1074 Çankırspor teknik direktörlüğü anlamlı bir görevdir. Ben de bu görevi yapmak için layıkıyla çalışacağım. Çankırı'yı tanıyorum, biliyorum. Potansiyeli olan bir şehir. Şehrin takımının profesyonel bir ligde olmasını ben de çok istiyorum. Sayın Başkanın projeleri ve söylemleri beni çok etkiledi. Yönetimi kurulu çok genç isimlerden oluşuyor. 1074 Çankısırpor’un futbol tarihinde başarılı bir şekilde adımız yazılsın istiyoruz. Bilgi birikimimizin ona yeterli olacağını düşünüyorum. Çalışacağız, çabalayazacağız. ‘Keşke şunu yapsaydık’ asla demeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yerel dinamiklerden taşın altına elini koymasını isteyen Aydoslu, “Birlikte olursak başaramayacağımız bir şey yoktur. Bu şehir daha üst liglere layık geçmişinde olduğu gibi.” şeklinde konuştu.

Çankırı'ya ekibiyle birlikte gelen Aydoslu’nun yardımcılıklarını Erol Yenin ve Halil Sağlam’ın yapacağı bildirildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER