banner198

1074 Çankırıspor'da Fahri Aytaç hedef büyüttü!

1074 Çankırı Spor Teknik Direktörü Fahri Aytaç, Ziraat Türkiye Kupası 1. Turunda Boyabat 1868 Spor karşılaşması öncesi hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

1074 Çankırıspor'da Fahri Aytaç hedef büyüttü!
banner145

1074 Çankırı Spor Teknik Direktörü Fahri Aytaç, Ziraat Türkiye Kupası 1. Turunda Boyabat 1868 Spor karşılaşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupasında hedeflerinin Boyabat 1868 sporu eleyerek yollarına devam etmek olduğunu aktaran Aytaç, Kupada 2-3 tur geçmek istediklerini belirterek hedef büyüttü. Ligde ciddi başarılara imza atarak bir üst lige çıkmak için mücadele vereceklerini vurgulayan Aytaç, “Tüm hemşerilerimizi başarı için kenetlenmeye davet ediyorum” dedi.

Aytaç açıklamasında şunları kaydetti:

 "Asıl olan Çankırı'nın bütünleşmesi ve başarılarla anılmasıdır." 2019-2020 Spor Toto Bal Ligi futbol sezonu için 1.etap Çankırı ve 2.etap Kızılcahamam hazırlık sürecimizi tamamlamış bulunmaktayız. Ziraat Türkiye Kupası müsabakası hazırlığı için 3.etap çalışmalarımız Çankırı'da devam etmektedir. İyi bir takım olduğumuzu söyleyebilirim. Kupada hedefimiz rakibimiz Boyabat 1868 sporu eleyerek yolumuza devam etmektedir. Kupada 2-3 tur geçmek istiyoruz. Bu başarı bizi kenetleyecek ve maddi anlamda kulübümüzün rahatlamasını sağlayacaktır. Asıl hedefimizin ise ligde ciddi başarılara imza atmak olduğunu söyleyebilirim. Takımımızda alternatif eksik yerlere birkaç transfer yaparak bir üst lige çıkmak için mücadele vereceğiz. Hedefimiz şampiyonluk olduğu için tüm hemşerilerimizin bu yolda bizleri yalnız bırakmaması gerekiyor. Bu güç ile birlikte neler yapabileceğimizi tüm Türkiye 'ye ispatlamamız gerekiyor. Tüm hemşerilerimizi başarı için kenetlenmeye davet ediyor ve başka Çankırı olmadığını iletmek istiyorum.”       

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2019, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
METİN KOÇ
METİN KOÇ - 5 yıl Önce

BAŞARILAR DİLERİM. YOLUN AÇIK, ŞANSIN BOL OLSUN.

taraftar
taraftar - 5 yıl Önce

bu hocayla olmaz kardeşim

SIRADAKİ HABER