banner198

1074 Çankırıspor Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı

1074 Çankırıspor Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetlerini 5-2’lik skorla yenerek 3. tura yükseldi.

1074 Çankırıspor Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı
banner145

1074 Çankırıspor Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetlerini 5-2’lik skorla yenerek 3. tura yükseldi.

Maçın başlama vuruşundan itibaren rakibe üstünlük sağlayan mavi- beyazlı temsilcimiz, Oğuzhan, Hakkı, Ali Yakup, Veli’nin golleri ile Kastamonu İl özel İdaresi Köy Hizmetlerini 5-2 yendi.

Çankırı Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi takımımız, mücadelenin başından itibaren oyunu rakip sahaya yıktı. Ataklarını sıklaştıran ekibimiz, karşılaşmanın 12. dakikasında Oğuzhan’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçdi. Yirmi yedinci dakikada Çankırıspor’un gol silahı Hakkı Tosun sahne alarak takımını 2-0 öne geçirdi. Otuz yedinci dakikada Kastamonu Spor’da korner atışını iyi değerlendiren Oğulcan topu kafa vuruşu ile ağlara göndererek skoru 2-1’e getirdi. İlk yarıda uzatma dakikalarına geçilirken 1074 Çankırıspor atağında ceza sahası içine gelen topu Ali Yakup düzgün vuruşu ile filelere göndererek ilk yarı skorunu 3-1 olarak belirledi.

İkinci yarıya skor avantajını kullanarak maça kontrollü başlayan 1074 Çankırıspor, 58. dakikada kaptanı Veli Akça’nın uzaktan gönderdiği sert şutu kaleci Abdulkadir’in sağından filelerle buluşturacak skoru 4-1’e taşıdı. Üç gollü farka rağmen mücadelesini sürdüren Kastamonu ekibi 74. dakikada geliştirdiği atakta topla buluşan Hamza Tosun topu kaleci Emrullah’ın sağından filelerimize göndererek skoru 4-2’ye getirdi. Bol gollü geçen karşılaşmada 87’nci dakikada sahneye çıkan rakip takımların korkulu rüyası haline gelen Hakkı Tosun yerden düzgün bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının beşinci golünü atarak skoru 5-2’ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca 1074 Çankısırıspor kupada tur atlayan taraf oldu.

En büyük alkış Umut Şahin’e geldi-

1074 Çankırspor’un yeni transfer ettiği deneyimli orta saha oyuncusu Umut Şahin’in ilk 11’de yer aldığı mücadelede takımı bir maestro gibi yönetti. Orta sahada etkili futbolu ve düzgün pasları ile oyunun kontrolünü elinde tutan Şahin, 2’nci yarının son anlarında oyundan alınırken tribünlerden en büyük alkışı alan isim oldu.

Karşılaşmayı çok sayıda futbolsever ile birlikte Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, İl Emniyet Müdür Sadettin Aksoy, Jandarma Komutanı J. Alb. Hıdır Ayçiçek ve kulüp yöneticileri izledi.

Her iki yarıda da rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan 1074 Çankırıspor, bu skorla 3.Ziraat Türkiye Kupasında 3.tura yükseldi. 

Futbolcular coştu, başkan havalara uçtu-

Doksan dakikayı bitiren düdüğün çalması ile birlikte 1074 Çankırıspor futbolcuları kulüp başkanı Alaattin Arslan’ı sahaya çağırdı. Futbolcuların sevince ortak olan Arslan futbolcular tarafından oley sesleri arasında havaya atıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2019, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER