banner306
banner198

1074 Çankırıspor’da Fahri Aytaç dönemi kapandı!

1074 Çankırıspor’un Bölgesel Amatör Ligde (BAL) yaşadığı puan kayıplarının ardından antrenör Fahri Aytaç görevinden istifa etti.

1074 Çankırıspor’da Fahri Aytaç dönemi kapandı!
banner145

1074 Çankırıspor’un Bölgesel Amatör Ligde (BAL) yaşadığı puan kayıplarının ardından taraftarların protesto ederek istifaya davet ettiği antrenör Fahri Aytaç görevinden istifa etti.

BAL Lig'inin 9. haftasında Atakum Belediyespor'un 1074 Çankırıspro’u 4-1 yendiği maç sonrasında oynanan kötü futbol ve skora tepki gösteren mavi-beyazlı taraftarlar, Teknik Direktör Fahri Aytaç’ı'i istifaya davet etmişti.

Basın mensuplarına kısa bir yazılı açıklamada bulunan Fahri Aytaç, “Bugün itibarı ile 1074 Çankırı Spor Kulübünde ki Teknik Direktörlük görevimden istifa ederek ayrılmış bulunmaktayım. Bundan sonra ki süreçte takımımıza başarılar dilerim.” dedi.

Aytaç’ın kamuoyu tarafından beklenen istifasının ardından 1074 Çankısırpor Yönetimi ilerleyen dakikalarda teknik ekipte yer alan Antrenör Süleyman Polat ve Selçuk Karakaya ile karşılıklı görüşerek yollarını ayırdıklarını duyurdu.

1074 Çankırıspor Yönetimi Fahri Aytaç’ın kendi inisiyatifi ile istifa ettiğini ifade ederek, Aytaç’a ayrı bir teşekkür sayfası ayırdı.

Kulüp açıklamasında şunları kaydetti:

074 Çankırıspor’un kuruluş sürecinden bugüne kadar maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan özveri içerisinde takıma katkı sağlayan, takımın bu sürece gelmesinde çok büyük emekleri olan, 3 senedir takımımızın teknik direktörlüğünü yapan Fahri Aytaç hiçbir zaman maddi beklenti içerisinde olmamıştır. Yeri geldiğinde kişisel maddi katkı sunan değerli hocamız, kendi inisiyatifi neticesinde yönetim kurulumuza içten ve samimi olarak bir kan değişikliğinin yapılması gerektiğini beyan ederek istifasını sunmuştur.1074 Çankırıspor yönetimi olarak hocamıza bugüne kadar takımımıza vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki yaşantısında mutluluk ve başarılarının devamını dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Teknik patron arayışına başlandı -

BAL liginde 9. hafta sonucunda 13 puana sahip olan 1074 Çankırıspor ile lider Çarşamba Spor arasında 11 puanlık fark bulunuyor. 1074 Çankırspor'un pazar günü Çankırı Atatürk Stadında Niksarspor Belediyespor karşılaşmasına teknik ekipten yoksun çıkacağı, kulüp yönetimin antröner arayaşına başladığı gelen  bilgiler arsında yer alıyor. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304