banner198

1074 Çankırıspor’un hocası Harun Aydoslu, Kayseri EMAR Grup FK ile anlaştı!

1074 Çankırıspor’un hocası Harun Aydoslu, Kayseri EMAR Grup FK ile anlaştı!
banner145

1074 Çankırıspor’un başarılı hocası Harun Aydoslu, Kayseri EMAR Grup FK ile anlaştı.

TFF Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Kayseri EMAR Grup FK’da teknik direktörlük görevine Harun Aydoslu getirildi.

Kayseri MR Grup FK yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevi için Harun Aydoslu ile anlaştı. Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada,” Takımımız teknik direktörlük görevi için Haruın Aydoslu ile anlaşma sağlamıştır. 3’ncü lig yolunda yarım kalan hikayemizin utlu dona kavuşacağına canı gönülden inanarak, Harun Aydoslu ve ekibine ailemiz ‘hoşgeldin’ diyoruz” ifadelerine yer verdi.

1074 Çankırıspor Kulübü, BAL Ligi 2019-2020 sezonu 4. Grupda deplasmanda 4-1’lik Atakum Belediyespor mağlubiyeti sonrası görevinden istifa eden Fahri Aytaç'ın ardından Harun Aydoslu ile mukavele imzalamıştı. Takımın başında 12 karşılaşmaya çıkan Aydoslu, 12 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmeyerek önemli bir seri yakalamıştı. Aydoslu 12 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 beraberlik alarak takımını 4. Grupta 2’nci sıraya yerleştirmişti. Korona virüs nedeniyle yarım kalan ligler federasyon tarafından bu sonuçlarla tescillenmişti.

Öte yandan Harun Aydoslu’nun ayrılığıyla ilgili 1074 Çankısırpor yönetiminin ve sosyal medya hesaplarının sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

istanbul russian girls

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2021, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER