banner198

Bahadır gelecek vaad ediyor!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Ülker sponsorluğunda hayata geçirilen “TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi” kapsamında Çankırı’dan bu projeye katılan Çankırıspor alt yapı oyuncusu Bahadır Er (12), Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Çankırıspor futbolcularıyla bir araya geldi.

Bahadır gelecek vaad ediyor!
banner145
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Ülker sponsorluğunda hayata geçirilen “TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi” kapsamında Çankırı’dan bu projeye katılan Çankırıspor alt yapı oyuncusu Bahadır Er (12),  Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Çankırıspor futbolcularıyla bir araya geldi.


Er, yaptığı açıklamada,
19-28 Ağustos tarihleri arasında Sinop’ta 40 kişilik bir ekiple 9 günlük bir kampa girdiklerini hatırlattı.

Futbol köyünde beslenme, oyun kuralları, futsal, ilk yardım, çevre bilinci, satranç, yaratıcı drama ve kişisel bakım gibi eğitimlerine katıldığını ifade eden Er, kampın verimli geçtiğini söyledi.

Er, Çankırı'da da bir futbol köyü istediğini ifade ederek, yetkililerden destek istedi.

Çankırıspor’un alt yapı hocası Serhan Yalçınozan da Bahadır Er’in başarılı bir sporcusu olduğunu ifade ederek, Anadolu’da yetişen çocukların daha dirençli olmasından dolayı başarı çıtasının yüksek olduğunu anımsattı.

Baba Yalçın Er de oğluyla gurur duyduğunu ifade ederek, gelecekte Bahadır'ın iyi bir futbolcu olacağını inandığını kaydetti.


 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2013, 13:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
cankut
cankut - 11 yıl Önce

bizim liglerde ter döken emek veren sporcularımız sokaklarda gezsin, herhangi bir ligde takımda oynamayan cocuklar futbol köylerinde egitimlere katılsın. çankırıda adalet bekliyoruz(katılan cocugumuzu tebrik ediyor başarılarının devamını dilerim)

sdfsd
sdfsd - 11 yıl Önce

sdavsfdbv

SIRADAKİ HABER