banner198

Çankırı Amatör Ligde Şampiyonluk Coşkusu!

Çankırı 1. Amatör Futbol liginde şampiyonluk coşkusu.

Çankırı Amatör Ligde Şampiyonluk Coşkusu!
banner145
Çankırı Atatürk stadında Yapraklı spor ve Ilgaz spor takımları şampiyonluk için yeşil sahada kozlarını paylaştı. Ilgaz ve Yapraklı taraftarlarının takımlarını var gücüyle desteklediği karşılaşmayı Yapraklı spor takımı 2-1 kazanarak 2013-2014 futbol sezonunun da şampiyonluğunu ilan ederek Çankırı’yı BAL liginde temsil etme hakkını elde etti.


Maçın orta hakeminin başlama düdüğünü çalması ile birlikte ilk gol 20. Dakikada Ilgazspor’lu Erkan Emir’den geldi.  Golün hemen ardından ceza alanı içinde düşürülen Ilgaz Sporlu oyuncu Mücahit Yiğit in pozisyonunda gözler hakeme çevrildi ama hakem Burak Ordu penaltı düdüğünü çalmadı.


37 ve 43. dakikalarda Yapraklı spor Ilgaz ağlarına gönderdiği 2 golle durumu 2-1’e taşıdı.  İlk yarı bu skorla kapandı.

Foto galeriye git

Kartlar havada uçuştu!


İkinci yarıda sahada oynayan taraf Ilgaz spor’du.  Ardı ardına gelişen Ilgaz ataklarından bir sonuç çıkmadı. Karşılaşmanın  75. dakikasında ceza sahası içinde düşürdüğünü iddia eden Mustafa Demirel in penaltı itirazını sürdürmesi üzerine Orta Hakem Mustafa’yı kırmızı kartla oyundan attı. Maçın son bölümünde Ilgaz spor’dan İrfan Çömez’e de kırmızı kart görmesi ile Ilgaz Spor maçı 9 kişi ile tamamladı.


Maçın bitiş düdüğünün çalması ile birlikte Yapraklı Spor Şampiyonluğunu ilan etti. Futbolcu ve teknik heyet şampiyonluğu yeşil çimler üstünde halay çekerek kutladı.


Yapraklısporun şampiyonluk coşkusu Yapraklı meydanında gençlerin halay çekmesiyle devam etti.


Play Off mücadelesini bir diğer maçında ise Çankırı Belediye Gençlikspor ile Kurşunluspor karşılaşması 0-0 beraberlikle son buldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 01:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER