banner198

Çankırı Amatöre Hakem dayanmadı! Lig tatil edildi..

Amatöre hakem dayanmadı.Lig tatil edildi.

Çankırı Amatöre Hakem dayanmadı! Lig tatil edildi..
banner145
Çankırı Amatör Futbol liginde bu hafta oynanacak olan msabakalar tatil edildi. Son haftalarda hakemlere yönelik sözlü ve fiziki saldırılar ile gündeme gelen Çakırı Amatör Futbol ligi hakem yetersizliği gerekçesi ile bir hafta ertelendi.

 

Hakemlere yönelik saldırıların arttığı amatör ligde geçtiğimiz hafta hakemler karşılaşmaları yarım saat geç başlatarak durumu protesto etmişti. Çankırı Amatör liginde 9 hakem ligde görev alıyordu.

 

Yaşanan sıkıtının önümüzdeki hafta Ankara bölgesinden gelen hakemlerle aşılmaya çalışılacağı haber merkezimiz tarafından edinilen bilgiler arasında yer alıyor.   

 

 

Çankırı Futbol İl Tertip Komitesince yapılan açıklamada ;“27-28 Aralık 2014 tarihlerinde oynanacak olan Amatör küme futbol il birinciliği müsabakaları, Futbol İl Hakem Komitesinin yeterli sayıda hakemi olmadığından dolayı müsabakalara hakem ataması yapılmamıştır.” denildi.

 

Açıklamanın  devamı şöyle:

“Futbol Tertip Komitesi olarak konu Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kuruluna ve Merkez Hakem Kurul Başkanlığına intikal ettirilmiştir.

 

Yapılan görüşmeler neticesinde ilimizde yaşanan Hakem atama sıkıntılarının gerek Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu gerekse Merkez Hakem Kurulu tarafından en kısa zamanda çözüleceği Tertip komitemize bildirişmiştir.

 

Çankırı Futbol İl Tertip Komitesince konuyla ilgili olağanüstü toplantı 26-ARALIK- 2014 tarihinde saat 16.00 da yapılmış olup kulüplerimizle yapılan görüşmeler sonucunda 27-28 Aralık 2014 tarihlerinde oynanacak olan Amatör küme futbol il birinciliği müsabakalarının iptaline müsabakaların 03-04 OCAK 2015 tarihinden itibaren birer hafta kaydırılarak oynatılması kararı alınmıştır.”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2014, 12:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
cenkhan koyuncu
cenkhan koyuncu - 9 yıl Önce

temsılcı benı sınava mı tabı tutacak yenıden yada soyle soyleyeyım madem cumartesı gunu sınav yapılacak neden mıllete msj atmıyorsunuz mılletın mail adreslerını ve telefon numaralarını sus nıyetıne mı yazdırıyorsunuz basvuru formuna sonra lafa gelınce ısın ıcınden sıyrılmak kolay hakem yok hakem yok olmaz tabı hakem sız ınsan gıbı karsınızdakını bılgılendırıyormusunuz kı ???

Emre
Emre - 9 yıl Önce

çankırıda görev yapan hakemlerimiz yetersiz ayrıca il ve ilçelerde hiç bir güvenlik yok takımlar sanki çankırı takımı değilde başka ülkeden gelmiş gibi bir birine müdahalelerde bulunuyorlar . önce eği̇ti̇m şart

cenkhan koyuncu
cenkhan koyuncu - 9 yıl Önce

tabı olmaz kur acılıyor mıllet basvuru yapıyor aradan 1 ay gecıyor ve kursa gıreceklere temsılcı msj atıyor mesj ın ıceregı aynen su sekılde cuma cumartesı ve pazar saat 10 ile 17 arasında x okulunda mulakat ve toplantı vardır dıye ama bır ogrenıyoruz kı cumartresı gunu sınav yapılıyor ama kımsenın haberı yok ve temsılcıyı arayıp sordugumuzdada verılen cvb yarın stad da kosu var temsılcı orda olacak onunla konus ben ne konusayım temılcı ile

CENKHAN'a
CENKHAN'a - 9 yıl Önce

cenkhan koyuncu sen önce rengi̇ni̇ belli̇ et ondan sonra yorum at hakemleri̇n yanina geli̇osun rengi̇n farkli buradn rengi̇n farkli seni̇n gi̇bi̇ bi̇ri̇si̇ zaten hakem cami̇asina alinmaz. klavye deli̇kanlilari anca burada konusursunuz si̇zler evde eşi̇ni̇ze çocuğunuza söz geçi̇remezsi̇ni̇z sonra geli̇p burada hkemlere sallarsiniz bi̇raz deli̇kanli olun

varyemez
varyemez - 9 yıl Önce

Hocalara sallamak ne kadar da kolay olmus futbolcu hakeme küfür etsin kafa atsın yumruk atsın yine hakemler hatalı olsun ayıp vallahi

SIRADAKİ HABER