banner198

Çankırı Sarayspor BAL Ligi 12. Grupta ikinciliğe yükseldi!

Çankırı Sarayspor Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 12. Grupta 2. Hafta mücadelesinde Osmancık Belediye Sporun ligden çekilmesi nedeni ile oynamadan 3 puanı hanesine yazdırdı.

Çankırı Sarayspor BAL Ligi 12. Grupta ikinciliğe yükseldi!
banner145

Çankırı Sarayspor Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 12. Grupta 2. Hafta mücadelesinde Osmancık Belediye Sporun sahaya çıkmaması nedeni ile oynamadan 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligin 1. hafta karşılaşmasında Suluova Sebat Spor’u evinde 1-0 mağlup eden Çankırı Sarayspor, Osmancık deplasmanında sahaya çıktı. rakip takımın sahaya çıkmaması üzerine Çankırı Sarayspor hükmen galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı.  Temsilcmiz önümüzde ki hafta 29 Ekim Pazar günü kendi evinde averajla grup liderliğini sürdüren Safranbolu Spor’u ağırlayacak.  

Altı puana sahip lig birincisi ve ikincisi 2 takımın zirve mücadelesi 3. Haftanın en önemli karşılaşması olarak dikkat çekiyor. Morallerin yerinde olduğu Çankırı Sarayspor’da takıma takviyelerini sürdüren Kulüp Başkanı Metin Kılıç, belki de ligin en kritik mücadelelerinden birisine çıkacaklarını belirterek taraftarları Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl dönümünde Çankırı Atatürk Stadını ellerinde Tük bayrakları ile doldurmaya ve takıma 12. numara olarak destek vermeye davet etti.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2023, 14:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali sarı
Ali sarı - 7 ay Önce

Genç yarenleri taraftalarımızı müsabakalara bekliyoruz

Asım serbes
Asım serbes - 7 ay Önce

MasAllah Allah nazardan saklasın

Prof. Dr. Hasan Göksel Özdilek
Prof. Dr. Hasan Göksel Özdilek - 7 ay Önce

Başarılı olmalarını can-ı gönülden dilerim. Lideri yenecekler ümidimle.

SIRADAKİ HABER