banner198

Çankırı’da yaz spor okulları açıldı!

Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğü 29 branşta yaz spor okullarını açtı.

Çankırı’da yaz spor okulları açıldı!
banner145

Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğü 29 branşta yaz spor okullarını açtı.

Atatürk stadyumunda gerçekleşen açılış töreniyle başlayan Yaz Spor Okullarında futbol, basketbol, voleybol, kort tenisi başta olmak üzere 29 branşta 7- 17 yaş arasındaki çocuklar faydalanabilecek.

Kurslar ücretsiz bir şekilde GSİM spor tesislerinde iki ay boyunca 72 uzman antrenörler eşliğinde verilecek. Yaz Spor Okulları açılış töreninde konuşan İl Müdürü Ekrem Gerginci, sporun toplumlar için birleştirici bağdaştırıcı ve insan sağlığı açısında çok önemli bir yerde olduğunu belirterek, ”Sporun bu önemli gücünü çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm topluma yayabilmek adına, ayrıca dünya çapında göğsümüzü kabartacak başarılara imza atacak milli sporcularımızı yetiştirmek adına bu kurslarımızı açıyoruz.” dedi.

Gerginci, “Toplumun sağlıklı yaşamasını sağlayabilmek, çocuk ve gençlerimizin bir birey olmasına destek sağlayan ve herkesin sağlıklı yaşamasına imkan sunan sporu tüm kesimlere yayabilmek üzere bütün olanaklarımızı harekete geçirdik “şeklinde konuştu.

Açılışın ardından sporcular antrenörleri eşliğinde çeşitli branşlarda gösteri yaptılar, Programa Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Belediye Başkan Yardımcısı, Selahattin Aykurt Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Akçiçek, Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal Kaman katıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2019, 01:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER