banner198

Çankırılı Milli Sporcu Avrupa Şampiyonluğunu tekbirlerle kutladı

Avrupa Bilek Güreş Şampiyonasında Gürcü rakibini finalde yenen Enes Talha Ay Avrupa Şampiyonu oldu. Ay ve taraftarlar salonu Allahu Ekber nidaları ile inlettiler.

Çankırılı Milli Sporcu Avrupa Şampiyonluğunu tekbirlerle kutladı
banner145

Avrupa Bilek Güreş Şampiyonasında Gürcü rakibini finalde yenen Enes Talha Ay Avrupa Şampiyonu oldu.  Ay ve taraftarlar salonu Allahu Ekber nidaları ile inlettiler.

 

2017 yılı Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası 14-18 Mayıs Tarihleri arasında Polonya'nın Katowice şehrinde yapıldı. Genç Erkekler 55 kg sağ kolda ringe çıkan Talha Ay, rakiplerini birer birer yenerek finale kadar yükseldi. Kategorisinde toplam 34 ülke sporcusunu geride bırakan Ay,  şampiyonanın 3. gününde finalde Gürcü rakibi  Levanı Davıtashvılı'yı yenerek Avrupa Şampiyonluğuna uzandı.  Talha Ay ve Türk taraftarlar gelen şampiyonluğu tekbirlerle kutlayarak salonu inlettiler.

 

Madalya töreninde ikinci olan Gürcü ve üçüncü olan Rus sporcularla birlikte  kürsüye çıkan Ay, Türk bayrağını elinden düşürmedi.  Salonda İstiklal Marşımızı okutan  Ay, Avrupa arenasında Türkün gücünü bir kez daha gösterdi.




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 01:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304