banner198

Çankırılı sporcular Brezilya’da Türkiye’yi temsil edecek!

Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli Takımı seçmelerine çağrılan Çankırılı iki sporcumuz, seçmelerde 1’nci olarak ülkemizde Brezilya’da temsil etme hakkı kazandı.

Çankırılı sporcular Brezilya’da Türkiye’yi temsil edecek!
banner145

Çankırılı sporcular Brezilya’da Türkiye’yi temsil edecek!

 Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli Takımı seçmelerine çağrılan Çankırılı iki sporcumuz,  seçmelerde 1’nci olarak ülkemizde Brezilya’da temsil etme hakkı kazandı.

Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli Takımı, 1-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Brezilya'da yapılacak 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları (Deaflympics) için Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde kampa girdi.

1-22 tarihleri arasında devam eden İşitme Engelliler Badminton Milli Takım seçme kampına Çankırı 3 sporcu ve bir antrenör ile katıldı. Geçtiğimiz Şubat ayında Kütahya ilinde yapılan Türkiye şampiyonasında ilk 4 ‘e giren 4 bayan ve 4 erkek sporcunun davet edildiği Milli Takım seçmelerine çağırılan sporcular arasında yer alan Gizem Nur Uludağ ve Doğukan Yılmaz seçmelerde 1’nci oldu.  1-15 Mayısta Brezilya da yapılacak olan 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları (Deaflympics) Çankırı’yı ve Ülkemizi temsil edeceklerdir.

Milli Takım antrenörü Murat Altun’unda bulunduğu kafilenin, 2. ve 3. Kampların ardından Brezilya’ya hareket edecekleri bildirildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER