banner198

Çankırıspor yardımcı antrenörü Akcan olay geceyi anlattı!

Çankırıspor yardımcı antrenörü Burhan Akcan, Çankırıspor’da yaşanan kaos ortamını ve Antalya kampında dün yaşananları Çankırı Postasına anlattı.

Çankırıspor yardımcı antrenörü Akcan olay geceyi anlattı!
banner145
Çankırıspor yardımcı antrenörü Burhan Akcan, Çankırıspor’da yaşanan kaos ortamını ve Antalya kampında dün yaşananları Çankırı Postasına anlattı.


Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker’e samimi açıklamalarda bulunan Akcan, “Hakan Yılmaz’ın istifa etmesi dahi Antalya kampında takımın bir hava yakalamasına neden olmuştu” dedi.


Sıkıntı ve stresten dolayı çok yıprandığını ve bu gerilimi kaldırmayacağını ifade eden Akcan, eşini elim bir trafik kazasında kaybettikten sonra iki yetim çocuğunun rızkını çıkartmak için ekmek peşinde koştuğunu ancak yaşanan bu durumdan sonra takımdan ayrıldığını ifade etti.


Akcan, Antalya’da kampta iken Hakan Yılmaz’ın da Antalya da olduğunu ve ortalığı karıştırıp takımın başına tekrar geldiğini anlattı. Olayların şaşkınlığını hala üzerinde taşıyan Akcan dünkü olaylı geceye değindi. Volkan hoca ile birlikte Kulüp Başkanı Sevda Karali’nin kendilerini otelin bitişiğinde ki kafeye çağırdığını ve orada Hakan Yılmaz’ı görünce şaşırdıkların ifade eden Akcan “Akşam kafede karşımıza Hakan Yılmaz çıktı! Adam takıma yapışmış gitmiyor. Ben de Sevda hanıma ‘bu hocayla çalışmak istemiyorum’ dedim. İnsan biraz gururlu olur istenmediği yerde nasıl durur.” dedi.


Akcan, “Hakan hoca istifa edince ‘bizde ayrılalım’ dedik  ‘yok siz kalın’ dendi. Daha sonra başkan ‘siz kulübün hocalarısınız gelen hocaya yardımcı olursunuz’ dedi. Biz iki üç gün takımı çok iyi motive ettik çocuklar motive oldular. Hakan’ın gitmesi takıma başlı başına değişik bir hava getirmişti. Hakan ismini duyunca futbolcular resmen bittiler” şeklinde konuştu.


Sözlerini sürdüren Akcan, “17 futbolcu Sevda hanıma ‘ başkanım biz Hakan Yılmaz’la çalışmak istemiyoruz’ diyor başkan, Hakan hocayı tekrar getiriyor. Ve biz de 17 futbolcu ve yardımcı antrenörler olarak kampı terk ettik” dedi.


Akcan, “Takımda kimse onu istemiyor. Huzursuzluk diz boyu, futbolculara bağırması, futbolculara hakaret etmesi hepsi doğrudur. Orada ki futbolcular insanlık onuru dışında hakarete maruz kalıyorlar. 20 yaşındaki bir futbolcu isyan derecesine geldi ve kampı terk etti ise gerisini varın siz düşünün” dedi.



Geçen seneden dört maaşını alamadığını söyleyen Akcan, “bayramda benim yetimlerimin parasını vermediler. Yazık günah değil mi? Ben aile geçindiriyorum. Bu kadar sıkıntılı olan bir yerde o adamla aynı ortamda, aynı havayı teneffüs etmek, Allah’ın selamını bile vermek istemiyorum. Çankırıspor Hakan hoca ile kümede kalacağına gururla kümeden düşsün daha iyi” çıkışında bulundu.

 


Akcan, “Taraftarlarca artık adamın adı ‘gel git hakan çıkmış ‘hiç mi Çankırı’da başka hoca yokta bu Hakanı getiriyorsunuz?’ dedik cevap veremiyorlar. Zaten sözleşmesi feshedilmemişti. Onun A diploması yok başkasının diploması ile antrenörlük yapıyor. Ben ekmeğimin peşindeyim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben Hakan’la yan yana dahi gelmek istemiyorum. Çocukların hepsi oteli terk ettiler bundan büyük ayıp var mı?” diye sordu.


Kariyer olarak Süper lig, Bak Asya olmak üzere Türkiye liglerinde 400 resmi maçta forma giydiğini, şampiyonluklar yaşadığını aktaran Akcan, “ Türk futboluna 17 yıl hizmet etmişim. Rıza Çalımbay, İlyas Tüfekçi, Uğur Tütüneker gibi hocalarla çalıştım böyle bir karakter hayatımda görmedim” feveranında bulundu.


İddia, reklam ve sponsorlarla birlikte yıllık yı 1,5 trilyon geliri olan bir kulübün Çankırılıların sahip çıkmamasına üzüldüğünü belirten Akcan, “ Bu kazanca rağmen ben maaşlarımın bir kısmını alamadığımdan dolayı federasyona başvurdum. Çocuklar aç kalmış, susuz kalmış onlar için önemli değil ki, Allah işini gücünü rast getirsin. Bu son konuşmamdır. Artık kimseyle de konuşmayacağım. Biz Hakan olmadıkça Çankırı’nın her zaman hizmetindeyiz. Onun dışında benim için Çankırı defteri kapanmıştır. Yeni tekliflere bakacağız “dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 15:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
seyit
seyit - 10 yıl Önce

adam gibi adamsın burhan hoca

ASİ ŞİMŞEKLER
ASİ ŞİMŞEKLER - 10 yıl Önce

isterseniz asi şimşekler taraftar grubu olarak bir maç çikartma yapalim çankiri maçina hakan falan toz duman olur mevzu bahis çankirinin ligte tutunmasiysa hakan hoca küçük bir teferruattir bizim için...

kamil
kamil - 10 yıl Önce

çankırıda taraftar yok

SIRADAKİ HABER

banner304