banner306
banner198

Fotoğrafta dikkat çeken ayrıntı!.

Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali Vali Vahdettin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Fotoğrafta dikkat çeken ayrıntı!.
banner145
 Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali Vali Vahdettin Özcan’ı makamında ziyaret etti.  

 

Futbolcular ve tribün liderlerinden amigo Yücel’in de katıldığı ziyarette teknik direktör Hakan Yılmaz’ın yer almaması ise dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği üzere Vali Özcan, takımın 2. Lig’den düşmesinde ki e büyük sorumlu olarak gördüğü Hakan Yılmaz’ın sezon başında takımdan ayrılması için büyük caba sarf etmişti.

 

Ziyarette Kulüp Başkanı Sevda Karaali; “Sayın Valimiz futbolu ve sporu seven fanatik bir Çankırıspor taraftarıdır. Sayın Valimizi her zaman olduğu gibi bugün de arkamızda görmekten çok memnunuz. Stadımız olsun soyunma odalarımız olsun Sayın Valimizin katkılarıyla Süper Lig ayarında yenilendi. İyi bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah atacağımız doğru adımlarla bu zor süreci atlatacağımızı düşünüyorum.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Valimiz Vahdettin Özcan ise iyi bir futbol izleyicisi olduğunu ifade ederek, “Daha önce olduğu gibi bundan sonra da takımımız için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Başarılar diliyorum.” dedi.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 05:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304