banner198

Karaali bu sefer bakın ne istedi

Karaali bu sefer bakın ne istedi

Karaali bu sefer bakın ne istedi
banner145
 Ligde 3.haftanın bitiminde 0 puanla son sırada yer alanÇankırısporun kulüp başkanı Sevda Karaali Çarşamba günü Ilgaz’da oynayacakları Türkiye kupası karşılaşması için galibiyet primi istedi.

 

Çankırı milletvekillerini eleştirmeye devam eden Karaali, “Çankırısporun durumu taraftarımızı ve bizi sevenleri endişelendiyor.” dedi.

 


Karali, “Evet her sene genç yetenekli ve oymamış oyunculardan kurduğumuz karma kadrolarla lige daha hazır başlıyor,farklı sonuçlar alabiliyorduk.5 yıldır borç yapılanması ve tesisleşme giderlerini karşılamak adına Teknik heyetin gayretleriyle kısıtlı bütçelerle yaptığımız takımlara bu şehir bu taraftar sabır gösterdi.Sportif olarak ligde 1 adım geri gitmiş olabiliriz ancak Kulüp olarak çok öne gidecek enerji,tecrübe ve tesise ulaştık.2014-2015 sezonunda kan değişikliğinde fayda olacağı düşüncesiyle yeni bir teknik ekiple çalışmaya başladık.
Teknik heyetin isteği doğrultusunda;Genç yetenekli ve lig tecrübesi,belli kariyeri olan oyunculardan yeni bir takım kurduk.”şeklinde konuştu.

Kaarali açıklamasında şunları kaydetti:


Şu ana kadar bekledikletimizi alabilmiş değiliz.
Hiç kimse BAŞARISIZlLIK hedefiyle çalışmaz.
Ancak başarı içinde çalışmak,çok çalışmak,inanmak gerekir.
Gündem sürekli başka konularla meşgul edilmeye çalışılsa da
Gerçek gündem "Çankırısporun sportif başarısı için herkesin üzerine düşeni yapmasıdır".

Sorumluluktan kaçarak sadece eleştiri yspmak için konuşulmasından biz çok sıkıldık.
Herkes Çankırıspora laf söylemeden önce "Ben Çankırısporun başarısı için ne yaptım?"sorusunun cevabını versin kendisine.
Tabi herkesten önce Sn.Vekiller versin bu sorunun cevabını.

Mesele bizim maça davet etriğimiz Adalet Bakanı Maça gelince Çankırısporu hatırlamak değil,mesele Çankırısporun engellenen tesis yardımında da aynı duyarlılığı gösterebilmektir.
İki vekilede sormak lazım;4 yıl boyunca Çankırıspor tesialerine kaç defa geldiler?
Yormayalım biz cevaplayalım;
İdris Şahin bir defa ziyaret etmiştir,
Hüseyin Filiz henüz tesisin yerini bile bilmemektir.
Buna rağmen "Çankırısporu seviyoruz,destek oluyoruz"sözleride çok manidardır.
Sn.Vali hasta yatağından çıkıp sahaya bakmaya gelmiştir işte sahip çıkmak,emeğe saygı budur.

Geçen yıl Ziraat Türkiye kupasında 4.tura çıkan Çankırısporun AHaberde canlı yayınlanan maçında ÇANKIRInın tanıtımına verdiği katkı gözönüne alındığında KUPA maçlarının önemi bir kez daha ortaya çıkmakta.
Bu nedenleÇarşamba günü ILGAZ stadında oynanacak Kupa maçı 2.tur elemesi bizim için Çankırının adını duyurmak için çok önemli.
Sporcularımızın ve teknik heyetimizin motivasyonunu artırmak ve bir sonraki turda bir süperlig takımını Çankırıya getirmek adına
Sn.Vekiller İdris Şahin,Hüseyin Filiz
Sn.Belediye başkanı İrfan Dinç
Sn.Vali Vahdettin Özcan olmak üzere Çankırıya hizmet ve Çankırının tanıtımı için uğraşan bu dört önemli makamın her birinden  galibiyet pirim desteği istiyoruz.
Sn.Valinin dediği gibi  "Gereken yapılmalı" Bütün şehirlerde olduğu gibi makamlar üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli.
Hizmet ve sorumluluktan kaçmak için "Kulüp Başkanını sevmiyoruz"bahanesi geçerli değil.Zira ben kimseyle akraba olmaya talip değilim.Yüreğinizde gerçekten ÇANKIRI sevgisi varsa zaten herkes elinden gelen İYİLİĞİ yapar.
Yapılan kötülükler mi?
Onuda vakti gelince Allah sorar.
Unutmayın Kötülüğün cevabı YARINA kalabilir ama;
ASLA kimsenin yanına kalmaz.
Yarın saat 14:30 da herkesi Ilgaz Şehir Stadına bekliyoruz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 05:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
çerkeşliii
çerkeşliii - 10 yıl Önce

yaa bırakın artık allah aşkına...bu işlerden anlayan birisi yokmu yaaa...

Zekeriya
Zekeriya - 10 yıl Önce

ne çok haber yapıyosunuz bu bayanı.

Kemal KOÇAK
Kemal KOÇAK - 10 yıl Önce

Sevgili hemşerilerim başarıyı sahiplenmek çok kolaydır.Ya başarısızlığı? Düşenin dostu olmaz sözündende anlaşılacağı üzere şu an herkes eleştrisini acımasızca sıralıyor.Şu an o kadın diye bahsettiğiniz sayın başkana takımı şu an birinci lige çıkartmış olsaydı yere göğe sığdıramazdık.Bizim takımımızda rant yok, öyle büyük takımlardaki kadar şöhret yok eee ne var ? O yüzden zengin iş adamlarımız konuya duyarsız, Zaten bizim hemşerilerimizden para istemezsen en iyi başkan sensin.para olmayıncada sonuç ortada o kadar erkeğin talip olmaktan kaçındığı bu görevi öyle yada böyle yürütmeye çalışıyorsa bizede ona destek olmat düşer köstek değil.Siyasetimizi yine yapalım ama bu mesele hepimizin.saygılarımla

SIRADAKİ HABER