banner198

Kulübümüzü zayıflatmaya çalışan guruplar var!

Yaklaşan BAL Ligi 2019-2020 sezonu öncesi teknik değerlendirmeler alışık olduğumuz Fahri Aytaç’tan sıra dışı bir açıklama geldi.

Kulübümüzü zayıflatmaya çalışan guruplar var!
banner145

Ziraat Türkiye Kupasında gösterdiği üstün performansla adını 3. tura yazdıran 1074 Çankırı Spor da Teknik Direktör Fahri Aytaç, kulübü maddi yönden zayıflatmaya çalışan bir takım grupların olduğunu söyleyerek bu yapılan yanlışlıkların farkına varılmasını istedi.

Yaklaşan BAL Ligi 2019-2020 sezonu öncesi teknik değerlendirmeler alışık olduğumuz Fahri Aytaç’tan sıra dışı bir açıklama geldi. 1074 Çankırıspor’a karşı bir grubun maddi açıdan engel koymaya çalıştığı yönünde gözlemleri olduğuna yer veren Aytaç, isim vermeden üstü kapalı bir şekilde bu yapılan tutumu eleştirdi.

   

Türkiye Kupası 2.tur elemesinde 5-2 skor ve güzel oyunla Kastamonu İl Özel İdaresi Sporu yenerek 3.tura yükselmenin haklı gururunu yaşadıklarını aktaran Aytaç, “Başta taraftarımız olmak üzere tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Bizlere inanmaya ve desteklemeye devam edildiği sürece Çankırı olarak neler yapacağımızı tüm Türkiye'ye ispatlayacağız. 3.turda rakip kim olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacağız.” dedi.

Önlerinde zorlu ve tempolu bir sürecin olduğuna dikkat çeken Aytaç, “Önümüzdeki hafta sonu itibariyle ikisi lig, biri kupa olmak üzere bir haftada üç müsabaka oynayacağız. Kadro olarak bu tempoyu kaldırabilecek güçteyiz. Ligin ilk haftaları hedefe oynayan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Çarşamba Sporla önemli müsabakalar oynayacağız. Verdiğimiz 2 gün izinin bitiminde ilk müsabaka için hazırlıklarımıza başlayacağız.” şeklinde konuştu.

Adım adım engelleri aşarak başarıya ulaşma gayretinde olacaklarını bildiren Aytaç, “Bu başarı yolculuğunda; kulübümüzü maddi yönden zayıflatmaya çalışan birtakım gurupların olduğunu gözlemliyor, bütün bu yapılanların, yanlışlıkların farkına varılmasını diliyorum. 1074 Çankırı Spor Kulübü Çankırı Halkının bir takımıdır. Bizimde bu halka takım olarak ihtiyacımız var. Halkımızın taraftar olmasını ve bizleri desteklemesini bekliyoruz. Taraftar olarak kenetlendiğimiz sürece bizlerinde başarılı sonuçlar alma yolunda tüm gayret ve emeğimizle çaba gösterip şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Azimliniz, başarıya açız ve iyi bir ekibiz” değerlendirmesinde bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2019, 03:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
METİN KOÇ
METİN KOÇ - 5 yıl Önce

YOLUN AÇIK, ŞANSIN BOL OLSUN.BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER