banner306
banner198

Müjdeci 1074 Çankırıspor'a yapılan haksızlığı tepki gösterdi

Yeniden Refah Partisi Çankırı İl Başkanı Muhammed Müjdeci 1074 Çankırıspor'a yapılan haksızlığı tepki gösterdi

Müjdeci  1074 Çankırıspor'a yapılan haksızlığı tepki gösterdi
banner145

Yeniden Refah  1074 Çankırıspor'a yapılan haksızlığı tepki gösterdi.


Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci, 1074 Çankırıspor ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
1074 Çankırıspor'un sahipsiz olmadığını söyleyen Müjdeci, milletvekilleri, belediye başkanı, siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulunarak "Çankırımızda siyaset yapan tüm siyasileri 1074 Çankırıspor için birlik olmaya davet ediyorum. " dedi.


Müjdeci'nin açıklaması şöyle:


Öncelikle, Türkiye Futbol Federasyonu'nun almış olduğu haksız kararı şiddetle kınadığımı belirtmek istiyorum. Bir takım, hakkıyla şampiyon olamıyorsa veya ligde kalamıyorsa; bu takımı zorla şampiyon yapamazsınız! Bu takımı zorla ligde tutamaz, zorla lig atlatamazsınız! Ama yaptılar! Bazı takımların selameti için aldıkları karar ortadayken diğer takımları gözardı ettiler. TFF'deki çifte standart, futbol severleri derinden yaralamıştır. Tekrarlayarak yeniden söylüyorum ki; bu yanlışı yapanları ve yaptıranları şiddetle kınıyorum! Bu yanlıştan ivedilikle dönülmesi gerekmektedir. Diğer bazı takımlar bir üst lige atlasın diye bir karar alınıyor, grubunda ikinci sırada yer alan 1074 Çakırıspor ise bu kapsamda değerlendirilmiyor. 1074 Çankırıspor için, Çankırı Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanlarının ve diğer siyasilerin neden sesleri çıkmıyor?! Neden onlar da takımlarının hakkını savunmak için bir adım dahi atmıyorlar?! Bu kapsamda Çankırımızda siyaset yapan tüm siyasileri 1074 Çankırıspor için birlik olmaya davet ediyorum. Özellikle altını çizerek söylüyorum ki; 1074 Çankırıspor yalnız değildir! Yeniden Refah Partisi olarak, 1074 Çankırıspor'umuzun haklı sitemini yerinde ve doğru buluyor, bu konuda kendilerini sonuna kadar destekliyoruz! Yalnız değilsin 1074 Çankırıspor!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2020, 15:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal Öksüz
Cemal Öksüz - 4 yıl Önce

Var olasın Başkan en azından dürüst siyaset yapıyorsunuz tebrik ediyoruz. Çankırı’nın sesi oldunuz.

:)
:) @Cemal Öksüz - 4 yıl Önce

:) güldürmeyin insanları

SIRADAKİ HABER

banner304