banner306
banner198

O açıklamaya cevap gecikmedi!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın Çankırısporla ilgili yaptığı açıklamaya Kulüp başkanı Sevda Karaali’den cevap gecikmedi.

O açıklamaya cevap gecikmedi!
banner145

 Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın Çankırı tanıtım günlerinde basın mensuplarına Çankırısporla ilgili yaptığı açıklamaya Çankırıspor Kulüp başkanı Sevda Karaali’den cevap gecikmedi.

 

 

Vali Özcan’ı spora ve tesisleşmeye kıymet veren ve bu konuda Çankırı'da şimdiye kadar yapılmayanları yapan bir bürokrat olarak nitelendiren Karaali,  “Çankırı özel idaresinin küçük ve fakir bütçesi olduğu gerçeğinin altını her  fırsatta çizerek; Stadın eski ve yorgun çimlerinden ehil olmayan bir çalışma grubuyla,kısıtlı imkan ve kişisel gayretlerle bir antrenman sahası yaptırmaya çalıştı. Öncelikle gösterdiği bu duyarlılık ve gayret için kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

 Vali Özcan'ın açıklamasını okumak için -TIKLA-

Karaali açıklamasının devamında şunları katdetti:

 

Bu konuda sahayı tamamlayabilme adına bizimle ve Sn vekil Hüseyin Filizle Spor Bakanına gelip "400.000 tl Saha yardımı" istedi. Devamımda bizde reklam panosu kampanyası gayretiyle eksik kalan yerleri tamamlamaya çalıştık. Bu süreçte bağış ve hibe yoluyla karşıladığımız maliyetleri düşürüp tesis yardım talebimizi  250.000 tl olarak İdris Şahin vekil aracılığıyla tekrarladık.

 

 

Özel idare bütçesinden, bağış be kampanyalardan, kulüp ve şahsımın bütçesinden harcananlarla saha ancak bu hale gelebilmiştir.

Bu boyutta bir Antrenman sahasının bütçesi 800.000 tl  dir. Eksik yaptığınız, yarım yaptığınız her iş çabuk bozulur elden çıkar.

 

 Vali Özcan'ın açıklamasını okumak için -TIKLA-

Sn.Vali kendi üzerine düşeni yapmıştır. Şehir hizmet beklerken ,hala  yol, su sorunu varken, Çankırıspor için 300.000 tl den daha fazla bütçe istemek haksızlık olur. Ancak sahanın eksiklikleri de ortada 800.000 tllik bir işi 300 000 tl ye yapmaya kalktığınızda da  her şeyin mükemmel olmasını beklemek abesle iştigaldir..

Her şeyi dört dörtlük yapılan Atatürk Stadında bile  100 m2 den fazla çim yandı, kurudu ve müteahhit firma değiştirmek zorunda kaldı.

 

Hal böyle olunca bizim bu kadar eksikle gece kondu usulüyle yapmaya çalıştığımız sahada parça parça toplamda 30m2 yer kuruması gayet normal. Üstelik hala 8250 m2 lik  antrenman sahasının 1000 m2 sinin çimini tamamlayamadığımız halde

Sn.Vali nezaket gösterip söylememiş ;Kulüp adına ben söyleyeyim; Giresunun  Vekilleri ,bir çivi bile çakmadan Giresunspora 500.000 tl tesis yardımı alıyorsa ve bunu kulüp borçlarına ödeyip şampiyon oluyorsa, Sakarya vekilleri bir araya gelip bakanlıktan reklam desteği alıp Sakaryasporun bitmek tükenmek bilmeyen lisansa engel borçlarına harcayıp transferi açabiliyorsa bunu sormadan geçemeyeceğim acaba biz mi kulüp değiliz yoksa bizim vekillerimizin mazbatası mı mazbata değil.

 

 

Yoksa herkes hakkı olmayanı bile alırken biz hakkımız olanı bile alamıyorsak acaba para bilerek mi geciktiriliyor isteyerek mi zorda bıraktırılıyor Çankırıspor kulübü

 

 

Çankırıspor  gerçekten yaptığı ve gerçekten ihtiyacı olduğu tesise neden hakkı olduğu halde 250.000 tl alamıyor? Eksik olan , ya da fazla olan neyse bir bilen onu söylesin.

 

 Vali Özcan'ın açıklamasını okumak için -TIKLA-

 

Son olarak; Çankırısporun tüm Türkiye nin imrendiği tesisleri bizim gayretimiz, Çankırılılarında desteğiyle can bulmuştur. Hep söylüyoruz yolu memlekete düşen tesislere uğrasın,

Verdiği her kuruşun karşılığını görsün orada ve çorbada benimde tuzum var desin.

 

 

Sn.Valim Kuruyan çimlerle Sizi üzdüysek  kusurumuza bakmayın kuruyan 30m2 kare çim olsun. Vekiller tesis yardımını çıkarınca; bir traktör siparişle çözeriz, yeter ki gönüllerdeki iyi niyet kurumasın. Mazallah onu mahşerden önce çözüp, helalleşemeyiz.

 

 

Sportif konuya gelince; durum hassasiyetle  değerlendirilecek, kişisel husumet, popüler beklenti dışında kulüp menfaati için dün ne yapılmışsa bugünde gereği yapılacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. Çankırıspor  hakettiği sportif başarıyı ve süper lig hedefini gerçekleştirecektir. her türlü imkansızlığa rağmen şimdiye kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. bu şehirde Çankırıspor demek herkes bırakıp kaçtığında cesurca sahiplenmenin  var olmanın ayağa kalkmanın yılmadan devam etmenin sabrın, çalışkanlığın, dürüstlüğün , hak aramanın bazen istyan , bazen teşekkürün , vefanın sadakatin en önemli temsilcisi olmak demektir.

 

Özcan’dan Çankırıspora ağır suçlama!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 15:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
kömürcü
kömürcü - 10 yıl Önce

Iaf ebeligi yapıyorsun başkan tesis konusunda bakanlık hiç birşey esirgemedi yanlış yönetilen kulup bukadar olur sen süslenib gezmeleri bırakaydın memleketin ileri gelenleiyle geçineydin böyle olmazdı

Süleyman
Süleyman - 10 yıl Önce

sen oldukça bu takımdan başarı beklemek hayal olur. anca konuşuyosun....

har_ars
har_ars - 10 yıl Önce

"her türlü imkansızlığa rağmen şimdiye kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" demiş sayın başkan! eyvah ki ne eyvah desenize gelecek sezon bir alt kümedeyiz :(

SIRADAKİ HABER

banner304