banner198

Şenol Kıyak’tan yönetime zehir zemberek sözler! Küfür ayrılık getirdi...

1074 Çankırspor Kulüp Yönetimi tarafından görevine son verilen 1074 Çankırıspor antrenörü Şenol Kıyak, ayrılık sonrası zehir zemberek açıklamada bulundu.

Şenol Kıyak’tan yönetime zehir zemberek sözler! Küfür ayrılık getirdi...
banner145

1074 Çankırspor Kulüp Yönetimi tarafından görevine son verilen 1074 Çankırıspor antrenörü Şenol Kıyak, ayrılık sonrası zehir zemberek açıklamada bulundu. Ayrılığın Çubukspor karşılaşamasın da bir yöneticinin, oğlunun yanından şeref tribününde şahsına küfür etmesi olduğunu vurgulayan Kıyak, “İşin gerçeği bırakması gereken onlar. Yapamıyorsan bırakacaksın.” İfadesinde bulundu.

Kıyak, “Takımın kapasitesi belli, kadro yetersiz. Oyuncular iyi niyetle çabalıyorlar ancak aylardır paralarını alamıyorlar. Onurlu bir mücadele içindeler. Yaşadıkları ortamda sıkıntılar mevcut. Yemek, ısınma hepsi dert. Buna rağmen çıkıp oynuyorlar. Bu sorunlar yaşanırken yöneticiler nerede? Kulüp başkanı sadece maça gelip gidiyor. Transfer yapmadılar. Para sıkıntısını da "bugün, yarın" diyerek geçiştirdiler.”dedi.

Kıyak’ın basın açıklaması şöyle:

Bugün (21 Şubat 2022) itibariyle, Yönetim Kurulu'nun aldığı karar neticesinde 1074 Çankırı Spor Kulübü'ndeki Teknik Direktörlük görevimden ayrılmış bulunmaktayım.

Bu tür ayrılıklar futbolda olabilir ancak ayrılma sebebini Çankırılılarla paylaşmak istiyorum. Pazar günü oynanan Çubukspor maçı sonrası yaşanan olaylar bu ayrılığı doğurmuştur. Boynuna yönetici kartı takıp şeref tribününde oturan ancak takımının durumundan bihaber, sadece maça gelip takımı eleştiren bir şahıs kaybettiğimiz maçın ardından üstelik oğlumun yanında bana küfür edebilmiştir. Böyle bir kişi nasıl bir takıma yönetici olabilir? Çankırı spor bu kadar basit, bu kadar sahipsiz olmamalıdır.

Ben yaşanan her şeyin arkasındayım, peki Yönetim Kurulu yapamadıklarının arkasında mı? Bugün kulüp yetkilileri yaşananları bahane edip "Neden şu oyuncuyu oynatmadın da bu oyuncuyu oynattın" gibi eleştirilerde bulundular. Ben de bunun üzerine "Sizin niyetiniz belli" siz kararınızı vermişsiniz dedim ve ayrıldım. Yönetim Kurulu'ndakiler bu kararı verirken yönetici vasıflarını hatırlıyorlar da takım sorunlar yaşarken neredeydiler? Takımın kapasitesi belli, kadro yetersiz. Oyuncular iyi niyetle çabalıyorlar ancak aylardır paralarını alamıyorlar. Onurlu bir mücadele içindeler. Yaşadıkları ortamda sıkıntılar mevcut. Yemek, ısınma hepsi dert. Buna rağmen çıkıp oynuyorlar. Bu sorunlar yaşanırken yöneticiler nerede? Kulüp başkanı sadece maça gelip gidiyor. Transfer yapmadılar. Para sıkıntısını da "bugün, yarın" diyerek geçiştirdiler. Ancak "göreve son vermeye gelince "Yönetim Kurulu kararıyla" oluyor. İşin gerçeği bırakması gereken onlar. Yapamıyorsan bırakacaksın. Başkanlar, Yöneticiler. Hocalar ve Futbolcular gelip geçicidir, kalıcı olan ÇANKIRI SPOR dur, bunu iyi anlamak lazımdır diye düşünüyorum.

Ben 35 yıldır Çankırı'dayım. Çankırı futboluna çok hizmet ettiğime inanıyorum. Ben buradayım. Elimden geldiğince hizmet etmeye devam edeceğim.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2022, 01:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
önder kütük
önder kütük - 2 yıl Önce

takım zaten bitik hoca degiştirmek bir çözüm degil kardeşim şenol hocayada fahri hocayada resmen yanlış yaptılar

SIRADAKİ HABER