banner198

Sevda Karali konuştukça batıyor

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in takımdaki huzuru kaçırmaya çalıştığını iddia etti.

Sevda Karali konuştukça batıyor
banner145
Her başarsızlığını başta taraftarlar olmak üzere, toplumun bütün kesimlerine yönelten ve son olarak kampı terk eden futbolcuları çürük elmaya benzeten Sevda Karali, takımın içerisinde bulunduğu çıkmazı gerilim siyaseti ile sürdürmeye kararlı gözüküyor.  Kampta yaşananları anlatan ve futbolculara Hakan Yılmaz tarafından mobbing uygulandığı iddi edilen açıklamlara kulaklarını tıkayan Karali,  sosyal medya aracılığıyla attığı mesajlarla her yarı yıl olduğu gibi bu yılıda boş geçmeyerek kendi gündemini oluşturma çabasını sürdümekte. açıklamay bakacak olduğumuzda ise konuştukça batan bir görüntü arz eden Karali'ye sormadan geçemiyoruz. Taraftarlar maşa, futbolcular çürük elma, sen nesin peki Sevda? 

Karaali, Belediye Başkanı
 İrfan Dinç'in takımdaki huzuru kaçırmaya çalıştığını iddia ederek, "Senin koltuğun, organizasyonların ve taraftar gurubun buna yetmeyecektir" dedi. 

 

Karaali, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından sert sözlerle Belediye Başkanı İrfan Dinç'e yüklendi. Başkan Karaali, İrfan Dinç'in Çankırıspor içerisinde paralel bir takım oluşturma çabasında olduğunu ifade ederken, aynı senaryonun 2009 yılında da Eski Kulüp Başkanı Celal Keman'la birlikte yürütüldüğünü kaydetti.

 

Dinç'in bazı taraftarları da 'maşa' olarak kullandığını öne süren Karaali, "Sevda Başkana kazan kaldırın sonuna kadar arkanızdayız' operasyonunu şimdi sponsoru olduğu taraftar grubunu maşa olarak kullanarak yapıyor.  Kulüp yöneticilerine randevu vermemek için kırk mazeret üreten Belediye Başkanı, taraftar aracılığıyla ayartıyor yardımcı hocayı, futbolcuyu. Belediye Başkanı seçmen ziyareti yapacağına sözde taraftarlarla "Ne oldu,iş tamam mı?, takımı dağıtabildik mi?, Hocayı ayarta bildik mi? Başlarına çorap örebildik mi" toplantısı yapıyor. Allah büyük. Sizin ucuz, küçük hesaplarınıza bizim samimi emeğimizi feda etmeyecek kadar adil" ifadelerini kullandı.

 

Karaali, bütün belediye başkanlarının devre arasında şehrin kulüplerine katkı vermek adına toplantılar düzenlediğini ifade ederken, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in, 'Sevda'yı nasıl zor durumda bırakabiliriz?' toplantıları yaptığını öne sürdü.

 

Belediye Başkanı irfan Dinç'e zehir zemberek sözlerle yüklenen Başkan Karaali şunları yazdı:

 

"Senin koltuğun, organizasyonun, taraftar grubun buna yetmeyecektir. Seni ve çirkin oyunlarını Allah'a ve samimi Çankırılıların vicdanına havale ediyorum. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. İşte kasaba görüntüsündeki 10yıllık icraatınız Çankırı'nın hâli. İşte 4 yıldır uğraştığımız Çankırıspor'un hâli." 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 20:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayramali
Bayramali - 10 yıl Önce

takımın düşeceğini anlayınca sağa sola saldırıyor. sen değilmisin siyasi ikbalin için bu takımı kullananada ona buna sataşıyosun. sen değilmisin akpnin aday adayı olarak spora siyaset sokan?

SIRADAKİ HABER