banner198

Spor Giyimde Koray Spor Farkı

1983 yılında Bursa'da kurulan Korayspor, başarılı bir şekilde ilerlemesi sayesinde bu sıralar spor giyimde en çok alışverişin yapıldığı mağazalardan biridir.

Spor Giyimde Koray Spor Farkı
banner145

Spor Giyimde Koray Spor Farkı

1983 yılında Bursa'da kurulanKorayspor, başarılı bir şekilde ilerlemesi sayesinde bu sıralar spor giyimde en çok alışverişin yapıldığı mağazalardan biridir. İlk olarak Koray Spor Ltd. Şti. olarak kurulmuştur ve şimdi günümüzde 28 tane şubesi vardır. 2005 yılında e-ticaret alanına açılmışlardır ve bu da daha çok kendini geliştirip hedeflerine ulaşan bir firma olmasına katkı sağlamıştır.

Koray Spor Ne Gibi Hizmetler Sunuyor?

Koray spor, spor ayakkabıağırlıklı olmak üzere, sporla ilgili giyim, aksesuar, çanta ve her türlü ekipmanı müşterilerinin hizmetine sunuyor. Mağazalarında spor giyim ve spor ayakkabı dahil olmak üzere her çeşit ürünün satışı yapılıyor.

Bu markalardan bazıları;

Nike, Puma, Reebok, Adidas, Converse, Lacoste, OnitsukaTiger, Timberland, Zamberlan, Quiksilver, Jack-jones, Nordbron, Wolfskin, Icepeak, Lafuma, Lescon, Slazenger, Imac, Gutteri, Teva, Scooter, Greyder, Kinetix, Lotto, Diadora, HarleyDavidson, Grisport, Salomon, Asolo, The North Face'dir.

Bu markaların hepsi Koray Spor mağazasında orijinaldir.

VIP Çocuk

Koray Spor'a bağlı VIP Çocuk, çocuklara özel kurulan ilk departman mağazasıdır. 14 yaş altı kız ve erkek çocuklara sunulan bütün oyuncaklara, giyime, aksesuara, ayakkabıya aileler efor harcamadan internet üzerinden satın alabiliyorlar. Tek tuşla prestijli ve en çok tanımış markalara ulaşım kolaylığından dolayı 2012 yılından beri ilgi artarak devam ediyor. Yine burada da ürünlerin hepsi orijinaldir ve kişinin adına faturalandırılır.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2020, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER