banner198

Trilyonlar kaybettim bu kadar üzülmedim.!

Suların bir türlü durulmadığı Çankırıspor kulübü İstanbul’dan gelen istifa haberi ile sarsıldı.

Trilyonlar kaybettim bu kadar üzülmedim.!
banner145

 Çankırıspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Orduhan yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Suların bir türlü durulmadığı Çankırıspor İstanbul’dan gelen istifa haberi ile sarsıldı.

 

Çankırıspor kulübüne zarar gelmemesi için üç buçuk yıldır dişini sıktığını ve sessiz kaldığını ifade eden Orduhan, gelinen aşamada kulüble yollarını ayırdığını ifade etti.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker’e açıklamalarda bulunan Orduhan,” Ticari hayatında 3 trilyon para kaybettim ama kulübe üzüldüğüm kadar üzülmedim. Türkiye liglerinde bir çok takım bir alt lige düşmesine rağmen en omurgasız düşüşü kulübümüz yaşadı “diye konuştu.

 

Çankırıspor’un sezon arası Antalya kampında yaşanan ve futbolcuların kampı terk etmesi ile sonuçlanan gelişme sonrası yönetim kurulunda takımın bu olaydan sonra ligten düştüğünü sesli bir şekilde dile getirdiğini ifade eden Orduhan, “Kulüp başkanı Karaali’ye bu antrenörle işlerin iyi gitmediğini ve takımın başında olduğu müddetçe de başarının gelmesinin hayal olduğunu söyledim.” dedi.

 

Hakan Yılmaz’ın istifa ettiğini duyurmasının ardından malzemeciye direktif vererek tesisteki eşyalarını gece Ankara’ya gönderdiğini belirten Orduhan, “buna rağmen kendisinde nasıl bir anlayış var ki; kendisini kimse istememesine ve bu muameleye maruz kalmasına rağmen kulüple olan bağlarını bir türlü kopartamıyor” diye konuştu.

 

Orduhan, son olarak Karaali’ye yeni bir teknik hoca bulalım dediklerini ve Karaali’nin takım menfaati için Hakan Yılmaz’la yola devam edeceğini söylemesi sonrasında istifa kararı aldığını ve bugün itibari ile noter aracılığı ile istifasını kulübüne sunduğunu anlattı.

 

Çankırspor’da yaşanan bu gelişmenin ardından yönetim yaşanan çatlağın büyüyeceği ve aşka istifalarında yolda olduğu haber merkezimizin edindiği bilgiler Arassında yer alıyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 17:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
3 tirilyon kaybeden  bu vatandaş  cankırı spora kac para vermiş
3 tirilyon kaybeden bu vatandaş cankırı spora kac para vermiş - 10 yıl Önce

3 tirilyon kaybeden bu vatandaş cankırı spora ne vermiş

SIRADAKİ HABER