banner306
banner198

1 Karat Pırlanta Yüzük ve Fiyatları

1 Karat Pırlanta Yüzük ve Fiyatları

1 Karat Pırlanta Yüzük ve Fiyatları
banner145
Dünyanın en değerli madenleri arasında yer alan pırlanta elmasın işlenmemiş haline denir. Dünya üzerinde yer alan en genç elmas 900 milyon yaşında en yaşlı elmas ise 3,2 milyar yaşındadır. Çok nadir bulunan ve değerli olan elmasın ölçümü içinde keçi boynuzu tohumu kullanır. Dünya üzerinde bulunan tüm keçi boynuzu tohumlarının ağırlığı aynıdır ve bir keçi boynuzu tohumu 1 karat ağırlığındadır.


Eski çağlarda kullanılan bu ölçü birimi halen kullanıyor. Pırlanta daha çok bayanlar için nişan, evlilik gibi nedenlerle takılır bu nedenle hem maddi hem de manevi olarak değerli. Her yönüyle değerli olan
1 karat pırlanta alırken orijinal pırlanta yani sertifikalı pırlanta almak gerekir.


Dünya üzerinden belirli kuruluşlar tarafından belirlenen standart dahilinde verilen sertifikalı pırlantalar güvenilir ve garantili pırlantadır. Bu nedenle 1 karat pırlanta alırken emin olmak ve zengin tasarımlara sahip bir pırlanta yüzük almak isterseniz sukrankoc.com internet adresi üzerinden 300 TL’den başlayan fiyatlarla gerçek pırlanta yüzük alabilirsiniz.


Şükran Koç 1 Karat Pırlanta Yüzük


İstanbul kapalı çarşıda uzun yılların tecrübesiyle kuyumculuk alanında hizmet sunan Şükran KOÇ’un internet sitesi üzerinde alacağınız her ürün 2 yıl boyunca üretim ve işçilik garantisi dahilindedir. Herhangi bir sorun karşısında garanti kapsamında ücretsiz onarımı yapılır ve ya değiştirilir. Sadece yüzük değil pırlantayla yapılan kolye, bileklik, küpe gibi aksesuarları da bulabilirsiniz.


KAYNAK:
http://www.sukrankoc.com/pirlanta

(bu bir ilandır)

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 01:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304