banner198

Başkente Değer Ödülleri sahiplerini buldu

Medya Ankara Haber Portalı tarafından organize edilen ‘Başkente Değer Ödülleri’ töreni Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’ndagerçekleştirildi.

Başkente Değer Ödülleri sahiplerini buldu
banner145

Başkent Ankara’da Çankırı Rüzgarı

Medya Ankara Haber Portalı tarafından organize edilen ‘Başkente Değer Ödülleri’ töreni Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’ndagerçekleştirildi.

Çankırılı hemşehrimiz Bayram Polat’ın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olduğu Medya Ankara tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen tören ile 2021 yılında Ankara’da hizmetleri ve başarıları ile öne çıkan milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar, idareciler, STK temsilcileri, sanatçılar, sporcular ve iş dünyasından isimler ödüllerine kavuştu.

Ankara’nın en çok takip edilen haber sitesi Medya Ankara tarafından gerçekleştirilen, programda Vefa Sosyal Destek Ödülü Ankara Valisi Vasip Şahin’e, Yılın Milletvekili Ödülleri AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız’a,CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu’na, MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’a, İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral’a, Sosyal Belediyecilik Ödülü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a, Başkent Kültürüne Katma Değer Ödülü Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a, Kent Kimliğine Değer Ödülü Tarih ve Kültür Belediyeciliği Ödülü Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e, Yatırım ve Katma Değer Belediyeciliği Ödülü Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’a, Sıfır Atık Ve İklim Değişikliği Belediyeciliği Ödülü Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a, Sanat ve Teknoloji Belediyeciliği Ödülü Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e,Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’ave Katılımcılık ve Ortak Akıl Ödülü Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a verildi.

ÇANKIRILI İSİMLER ÖDÜL TÖRENİNE DAMGA VURDU

Bir çok kategoride 60 ödülün verildiği ödül töreninde Ankara’da başarılarıyla göz dolduran Çankırılı isimler de ödüllendirildi.

Ankara Valisi Vasip Şahin adına “Vefa Sosyal Destek Ödülü”nü Çankırılı hemşehrimiz Ankara Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan alırken, “Yılın Milletvekili Ödülü” AK Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Av. Zeynep Yıldız’a verildi.

Ankara Vergi Dairesi Başkanı hemşehrimiz Yüksel Duman “Çözüm Odaklı Çalışma” ödülü alırken, “Teknoloji ve İnovasyon Ödülü” İvedik OSB ve Teknopark Ankara Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Hasan Gültekin’e takdim edildi.

Para Taekwondo Dünya Şampiyonu hemşehrimiz Seçil Er’e “Ankara’da Spora Katkı Ödülü” verilirken, “Ağız ve Diş Sağlığı Sektörü Başarı Ödülü”nü Nisa Dental Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz İbrahim Uslu aldı.

Geçtiğimiz ay kaybettiğimiz İhlas Medya Ankara Temsilcisi hemşehrimiz rahmetli Batuhan Yaşar adına “Meslekte Hizmetine Vefa Ödülü” takdim edilirken, İlksayfa Gazetesi Muhabiri hemşehrimiz Osman Akdoğan da “Ankara’ya Hizmet Ödülü” alarak, Ankara yerelinde ödül alan tek gazeteci oldu.

Avustralya’nın en büyük mobilya markalarından birisinin sahibi olan hemşehrimiz Mehmet Ali Karamemiş de 36 yıl önce Çankırı’dan Ankara’ya oradan da Avustralya’ya giderek sıfırdan başladığı ticaret hayatında elde ettiği bu büyük başarı ile “Uluslararası Başarı Ödülü’ne layık görülürken İsa ÇoturBlog Sahibi hemşehrimiz İsa Çoturoğlu “Ankara Etkinliklerine Katkı Ödülü” aldı.

TÖRENE İLGİ YOĞUNDU

Ankara Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili ve AK Parti Meclis Üyesi Av. Fatih Ünal, Ankara 2 No’lu Baro Başkanı Av. Eyüphan Korkmaz, Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Çankırılı hemşehrimizMustafa Kaval,Gazi Mustafa Kemal Mesleki Hastalıklar Hastanesi Başhekimi hemşehrimiz Uzm. Dr. Uğur Yıldız, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü hemşehrimiz Hayrettin İpekoğlu, Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Abdurrahman Karabudak, AK Parti Pursaklar Meclis Üyesi hemşehrimiz Murat Akkaya, MHP Keçiören Belediyesi Meclis Üyesi hemşehrimizSerdar Gümüş, MHP Etimesgut Meclis Üyesi hemşehrimizŞenel Yalçın, TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel, Haberlercomve Sondakikacom Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, kurum müdürleri ve STK başkanlarının yanı sıra Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Aydın Öksüz, Çankırılı İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Demiray, Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanı Durali Karapınar vrDeva Partisi Pursaklar İlçe Başkanı hemşehrimiz Bülent Koca katılırken Çankırı’dan da Umut Işığım Derneği Başkanı Öznur Özdemir Kaynak ve ekibi törene geldiler.

Törende konuşanMedya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat, ödül alacak kişileri belirlerken jüri heyeti ile değil Medya Ankara’nın bizzat sahadaki gözüyle belirlediklerini ifade etti.

Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat, “Medya Ankara olarak 3 yıl önce çıktığımız bu yolculukta, Ankara’nın 25 ilçesi başta olmak üzere, hem Ankara hem de ülke gündeminden haberler, videolar ve röportajlarla dijital yayıncılık alanında önemli bir yer edindik.Bugün Ankara’nın en çok takip edilen haber sitesi konumuna ulaşarak, aylık 5 milyonu aşan, son dönemde 10 milyona dayanan erişimimizle büyük bir başarı elde ettik. 3 Yıl Boyunca doğru hızlı ve tarafsız yaptığımız haberleri gece gündüz, kar, kış, sıcak, soğuk demeden, ilçe ilçe, sokak sokak Ankara’daki tüm gelişmeleri ekranlara taşıdık. Başkente Değer Ödülleri’nin sahiplerini de bu şekilde belirledik. Özümüz elbette ki memleketimiz ama hepimizin Ankara için söyleyecek sözü var. buradaki söz kelimesini biz hem asli, hem de mecazi anlamda kullanıyoruz. Ankara için kimisi sanatıyla, kimisi sporuyla, kimisi siyasetiyle, kimisi iş dünyasındaki yatırımlarıyla konuşuyor. Ödül töreninin planlamasına başladığımızda gördük ki aslında bu şehirde binlerce başarı hikayesi var.” dedi.

Başkente Değer Ödülleri töreni kapsamında ödüle layık görülen isimler ise şöyle;

Ankaralıların ve Ankara’ya hizmet edenlerin ödül aldığı törende ödüller protokol sıralamasına göre değil karma olarak dağıtıldı.

1 Ankara’da Spora Katkı Ödülü Ampute Milli Takım Kaptanı Rahmi Özcan

2 Meslekte Hizmetine Vefa Ödülü Batuhan Yaşar,

3 Vefa Sosyal Destek Ödülü Ankara Valisi Vasip Şahin

4 Sosyal Belediyecilik Ödülü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş

5 Kent Kimliğine Değer Ödülü Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran

6 En Çalışkan Sendika Yöneticisi Ödülü Hizmet-İş Sendikası Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere

7 Ağız Ve Diş Sağlığı Sektörü Başarı Ödülü Nisa Dental Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uslu

8 Yılın Milletvekili Ödülü İyi Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral

9 Ankara’da Hayvancılığa Katkı Ödülü Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Karakuş

10 Ankara Üretimine Katkı Ödülü Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı

11 Sıfır Atık Ve İklim Değişikliği Belediyeciliği Ödülü Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan

12 Ankara’da Spora Katkı Ödülü Milli Güreşçi Taha Akgül

13 Katılımcılık Ve Ortak Akıl Ödülü Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz

14 Başkent Kültürüne Katma Değer Ödülü Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan

15 İnşaat Sektörü Başarı Ödülü TRİnvest Mimarlık Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay

16 Bilişim Sektörü Başarı Ödülü CerebrumTechYönem Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul

17 Tarih Ve Kültür Belediyeciliği Ödülü Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel

18 Sanat Ve Teknoloji Belediyeciliği Ödülü Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin

 19 Başarı Ödülü Madalyon Psikiyatri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022, 11:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Isacotur Blog
Isacotur Blog - 2 yıl Önce

Ankara'daki fuar ve festivallerini 2015 den bu güne paylaşan ve videolarını çeken ilk ve tek youtube kanalı olarak "Başkente Değer Ödülleri" ni aldık, bize destek veren herkese sonsuz teşekkürler...

SIRADAKİ HABER