banner198

En Ucuz Paykasa Alımı Nasıl Yapılır?

Paykasa, tüm online sistemlerde güvenli ödeme seçeneği olarak kullanılmaktadır.

En Ucuz Paykasa Alımı Nasıl Yapılır?
banner145

En Ucuz Paykasa Alımı Nasıl Yapılır?

Paykasa, tüm online sistemlerde güvenli ödeme seçeneği olarak kullanılmaktadır. İngiltere’nin Ceresline Voucher Limited şirketi tarafından oluşturulan Paykasa kart hesapları, dünya genelindeki online oyun sitelerinde ve birçok online alışveriş sitelerinde, güvenli ödeme seçeneği olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Paykasa kartı satın almak istediğinizde, bu hizmeti verdiğini belirten çok sayıda internet sitesi ile karşılaşabilirsiniz. Ancak finans konularında dolandırıcılık yapan sitelerin sayısı çok olduğu için insanlar tereddütlü yaklaşmaktadır. Paykasa alımı yapmadan önce seçtiğiniz sitenin hizmetlerini, kullanıcı yorumlarını ve güvenilir olup olmadığını incelemelisiniz.

Nereden Paykasa Satın Alabilirim?

Ucuz Paykasa satın almak istediğinizde, satış hizmeti veren internet sitelerini inceleyebilirsiniz. Kendinize göre güvenli bulduğunuz, sitelerden, size sunulan Paykasa seçeneklerini satın alabilirsiniz. Paykasa fiyatları, hemen hemen tüm sitelerde aynıdır. Üretici firma tarafından çeşitli fiyat seçenekleri ile oluşturulan Paykasa kartları, satış sitelerine dağıtılır ve bu siteler sattıkları kart başına, kart değerine göre komisyon alırlar. Paykasa satın alma işlemlerini yaptığınız sitelerde Paykasa bozdurma işlemlerini de yapabilirsiniz. Paykasa satın alabileceğiniz siteler online hizmet vermekte ve seçtiğiniz Paykasa kartını site üzerinden ödeme yaparak hemen satın alabilirsiniz. Bozdurma işlem fiyatları için işlem yapacağınız sitenin müşteri hizmetleri ile görüşerek fiyat seçeneklerini öğrenebilirsiniz.

Paykasa Kartını Nerelerde Kullanabilirim?

Online alışveriş yapacağınız sitelerde ya da online oyun sitelerine oyunlar için para yatırmak istediğinizde, güvenli ödeme için Paykasa kartını kullanabilirsiniz. Paykasa kartı, elektronik para olarak adlandırılmakta ve her kartın kendisine özel pin kodu bulunmaktadır. Hesap, oluşturduğunuz online sitelere para yatıracağınız zaman, Paykasa pin kodunu yazdığınızda, kartınızın değeri kadar parayı işlem onayı vererek hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Güvenli ödeme yöntemi olan ve en güvenilir sanal ödeme seçenekleri arasında yer alan Paykasa ile online oyun siteleri, online alışveriş siteleri ve banka hesaplarına havale işlemlerini yapabilirsiniz.

Paykasa Kartlarının Fiyat Seçenekleri Nedir?

Paykasa hesap kartları, üretici firma tarafından farklı değerlerde üretilmektedir. Bu kartlarda para birimi Euro (€) kullanılmakta ve tüm işlemler € olarak yapılmaktadır. Satın alma işlemini yapacağınız sitelerde sizlere Paykasa fiyatları 15 €, 20 €, 30 €, 40 €, 50 €, 60 €, 100, € 200 € ve katları şeklinde farklı seçeneklerle sunulacaktır. Yapacağınız tahmini ödeme tutarına göre fiyat seçeneklerine göre kart seçebilir ve satın alabilirsiniz. Online sitelere yapacağınız ödemelerde, Paykasa kartını kullandığınızda, hiçbir finansal bilginiz kullanılmayacağı için tüm işlemleri güvenli olarak yapmış olursunuz. Paykasa pin kodları karta özeldir ve başkaları tarafından tahmin edilmesi zordur. İşlem yapabilmeniz için Paykasa pin kodunu yazarak ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Paykasa Kartını Güvenli Olarak Kullanabilir miyim?

Ön ödemeli kart sistemlerinden birisi olan Paykasa kullanıcılarına güvenli hizmet vermektedir. Online siteler için %100 güvenli bir ödeme seçeneği olarak gösterilmektedir. Hem satın alırken hem de online sitelerde kullanırken, hesap bilgileri istemediği için güvenli olarak kullanılabilecek en iyi ödeme sistemidir. Yaptığınız alışverişlerde ya da oyun sitelerine yapılacak oyun yatırımlarında sizlerden ekstra komisyon istemeden, ödemelerinizi hızlı bir şekilde yapmanızı sağlamaktadır.

Paykasa Kartı Bozdurma Fiyatları Nedir?

Paykasa kartlarını aldıktan ve online sitelere ödeme yaptıktan sonra elinizde kalan Paykasa kartlarını bozdurabilirsiniz. Paykasa kartlarından banka hesaplarına havale yapılabilmektedir. Kendi banka hesabınıza havale yaparak Paykasa bozdurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İnternet siteleri üzerinden bozdurma yapmak istediğinizde ise sitelerin bozdurma fiyatları farklı olabileceğinden, site destek hattı ile görüşerek, bozdurma fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu siteler bozduracağınız kart değerine göre site farklı fiyat seçeneklerinde bulunacaktır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2019, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER