banner198

Kışlık Ayakkabı Seçimi

Kışlık Ayakkabı Seçimi

Kışlık Ayakkabı Seçimi
banner145
Soğuk ve yağışlı havaları iyiden iyiye hissetmeye başladığımız son günlerde kış mevsimine doğru adım adım ilerliyoruz. Bol yağışlı ve soğuk geçmesi beklenen kış mevsiminde kendinizi korumak ve hastalıklara yakalanmamak için baştan aşağıya kadar giyim tarzını değiştirip mevsime uygun ürünler tercih etmelisiniz. Ayaklarınızdan başlayarak daha kalın ve sıcak ürünleri kullanırsanız kış sizin için daha kolay geçecektir.

Kışlık ayakkabı seçimizi yaparken de yaşadığınız coğrafyanın iklim şartlarına göre hareket edin. Çok soğuk ve aşırı derecede yağışlı geçiyorsa su geçirmez, yünlü uzun botları tercih etmelisiniz. Taban kısmının geniş ve dişli olması, soğuğu izole etmesi ve ayakkabının çok ağır olmamasına dikkat edin.

Tasarıma çok fazla önem vermeden konfora ve özelliklerine yoğunlaşın. Kışlık ayakkabı tercihinizde standart ayakkabı numaranızdan bir numara büyük modelleri tercih edin. Burun kısmının geniş olması ayak sağlığınız için daha yararlı olacağı gibi yürüyüşünüzü de kolaylaştırır. Topuk kısmı yüksek botlar buzlu ve kaygan zeminlerinde yer ile daha az temas edeceği için daha fazla kayar. Topukları tabana eşit veya yakın modelleri seçmek ise daha güvenli.

Kışlık Ayakkabı Fiyatları

Ailenize, kendinize ve sevdiklerinize en güzel kışlık ayakkabıları http://www.arow.com.tr/ adresinde bulabilirsiniz. Burada erkek botları 50 TL, çocuk botları 60 TL ve bayan botları da 40 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ayrıca 5O TL’lik alış verişlerinizde ücretsiz kargo ve 365 gün iade hizmetinden de yararlanabilirsiniz. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2014, 01:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER