banner306
banner198

Lanvin Parfüm ve Ayakkabılar

Lanvin Parfüm ve Ayakkabılar

Lanvin Parfüm ve Ayakkabılar
banner145
Ünlü bir Fransız firması olan Lanvin 1885 yılında Fransa’da bir banliyöde kurulmuş daha sonra ise başta Fransa olmak üzere birçok ülkede adını duyurmuştur. Lüks giyim ve parfüm ürünleri üreten Lanvin daha çok üst gelir seviyesine hitap ediyor ve bu nedenle Hollywood yıldızları tarafından en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.


Her yıl Paris moda haftasında düzenlediği defilelerle o yılın bay ve bayan giyim ürünlerini, aksesuarlarını ve tasarımlarını moda tutkunlarına tanıtan Lanvin güzel ürünler üretmek yerine insanları güzel gösterecek ürünler üretiyor ve bu farkı nedeniyle moda piyasasında etkili bir konumda yer alıyor.


Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde de ilk bayiliğini veren Lanvin böylelikle 2013 yılında Türkiye pazarına girdi. Sektörün önde gelen firmaları tarafında satışa sunulan Lanvin’in ülkemizde ki en önemli çözüm ortağı Beymen’dir. Aradığınız tüm Lanvin ürünleri Beymen.com internet adresinde bulabilirsiniz online sipariş yöntemiyle ve kredi kartı ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Lanvin Bay ve Bayan Giyim Ürünleri


İsrailli ünlü tasarımcı AlberElbaz ile birlikte çalışan Lanvin ayakkabı üretiminde tamamen orijinal % 100 deri kullanırken ayakkabı tasarımları da tamamen orijinaldir. Erkekler için kemer, kol düğmesi, gömlek üreten marka giyim ürünlerinde daha çok pamuk kullanıyor.

Bayan sandalet modellerinde topuklarda dolgulu hasır kullanan Lanvinbilekleri kavrayan çiçek desenli bağcıklarla ayakkabının daha kolay kullanılmasını sağlıyor.


KAYNAK:
https://www.beymen.com/c_Lanvin_2171
Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304