banner198

Trump’ın hadsiz mektubuna cevabı Saadet Partisi verdi…

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Sirkeci Büyük Postane önünde bir basın toplantısı düzenleyerek ABD Başkanı Donald Trump’a mektup gönderdi.

Trump’ın hadsiz mektubuna cevabı Saadet Partisi verdi…
banner145

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Sirkeci Büyük Postane önünde bir basın toplantısı düzenleyerek ABD Başkanı Donald Trump’a mektup gönderdi.

Mektubu göndermeden önce kamuoyuna açıklamalarda bulunan Sevim, “Siz, tarihi bile olmayan bir devletsiniz. Bizim ise şanlı bir tarihimiz var. Haktan ve mazlumdan yana nice kahramanlıkları barındıran mazimiz var. Biz, mesele mukaddesat olduğunda tüm farklı düşüncelerimizi bir kenara bırakırız. Milletçe bir olur, 82 milyon tek yürekte atarız” dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Sirkeci Büyük Postane önünde “Trump’a Mektup ve Basın Açıklaması” programı düzenledi. Basın açıklamasında Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdiği mektuptaki ifadelerle ilgili ABD Başkanı Trump’a sert tepki gösterdi. Postane önünde toplanan çok sayıda teşkilat mensubu, “Amerika ile huzur yan yana gelemez”, “Amerika problem çözmez, problem üretir”, “Bana ne Amerika’dan” pankartları açtı. Açıklamanın ardından Abdullah Sevim, postaneye giderek mektubu teslim etti.

MİLLETÇE BİR OLUR, 82 MİLYON TEK YÜREKTE ATARIZ!

 “Siz, tarihi bile olmayan bir devletsiniz” diyen Sevim açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bizim ise şanlı bir tarihimiz var! Haktan ve mazlumdan yana nice kahramanlıkları barındıran mazimiz var. Biz, mesele mukaddesat olduğunda tüm farklı düşüncelerimizi bir kenara bırakırız! Milletçe bir olur, 82 milyon tek yürekte atarız! Bütün ümmet bir olur, gereken neyse onu yaparız! Bilmiyorsanız, açın tarih kitaplarını! Okuyun ve öğrenin. Öğrenin ki, bir daha böyle bir şey yapmayı aklınızın ucundan dahi geçiremeyin. Bilin ve unutmayın, bu aziz millete kovboyluk sökmez.” Basın açıklamasının ardından Abdullah Sevim, elinde bulundurduğu mektubu Amerika’ya gönderilmek üzere postaneye teslim etti.

ERBAKAN HOCA’NIN TALEBELERİ OLARAK BU SAYGISIZLIK KARŞISINDA SUSMAYIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderdiği mektuptaki ifadelerle ilgili ABD Başkanı Trump’a sert tepki gösteren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, “Duyduk ki, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı nezdinde necip halkımıza karşı kabul edilemez ifadeler kullanmışınız. Terörist başına general demiş, Cumhurbaşkanımız ile aynı mektupta zikretmişsiniz. Mektubunuzda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na karşı küstahça ifadelere yer vermişsiniz. Biz size aynı dilden cevap veremeyiz. Biz sizinle, aynı dili konuşamayız! Buna medeniyetimiz müsaade etmez. Ancak Erbakan Hocamızın talebeleri olarak da böyle bir saygısızlık karşısında, asla susup oturamayız.

Kaynak: Milli Gazete

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 03:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER