banner198

TV'de Çankırı tanıtımı milyonlara ulaştı!

Star TV’de Çankırı’nın Yapraklı ilçesinin ekranlara geldiği Vahe ile Evdeki Mutluluk programı geniş izleyici kitlesine ulaştı.

TV'de Çankırı tanıtımı milyonlara ulaştı!
banner145

Star TV’de Çankırı’nın Yapraklı ilçesinin ekranlara geldiği Vahe ile Evdeki Mutluluk programı geniş izleyici kitlesine ulaştı.

Star TV ekranlarında beğeniyle takip edilen “Vahe ile Evdeki Mutluluk” programının son bölümünde Çankırı’nın Yapraklı ilçesi ekranlara geldi.  24 Ekim Pazar günü saat 12.00’de Star TV’de yayınlanan program, kanal yönetimi tarafından son iki yılın en çok izlenen bölümü olduğu bildirildi.

Programın gerçekleşmesinde önemli rol üstlenen Yapraklı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsa Yaman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda programın milyonlarca kişi tarafından izlendiğini duyurdu.

Başkan Yaman paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sana müjdem var Yapraklı, seni 40 milyon izledi” Vahe ile Çankırı Yapraklı programı Star Tv ekranlarında “40 MİLYON” kişinin izlenmesiyle yeni bir rekora imza attı ve son iki yılın da en büyük izlenme oranını aldı. Programda emeği geçen yapımcı ve sunucu Vahe Kılıcarslan’a, görüntü yönetmeni Vedat Yılmaz’a, Yapraklı Belediye Başkanımız Ömer Güngör ’e ve belediye personellerine, Yapraklı Hanımeli Derneği Başkanı Seher Resul Civcar ve yönetimine,Çankırı Aşçılar Derneği Başkanı Hayrettin Karaoğlu ve yönetimine, Yapraklı’lı hamarat ablalarımıza, Çankırı esnaflarımızdan Eyüpoğlu, Ümit Pide, Ekrem Coşkun, Seha Tuz, Ehl-i Keyf Alabalık ve Helvacıoğlu’na, program sponsorlarından hemşehrimiz Uğur Sucu’ya Ercan Irmak ve Zekeriya Akkaya’ya ve programın izlenmesine yardımcı olarak paylaşımlarda duyurularda bulunan ÇANKIRI SEVERLERE MEMLEKET SEVDALILARINA ve emek veren GİZLİ KAHRAMANLARA teşekkür ederim Çankırı’nın il olduğunu bile bilmeyenlere, biz Çankırı gibi bir il’in birde Yapraklı diye ilçesi var dedik.“Bu memleket bizim hepimizin”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2021, 00:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER