banner198

Yapraklılılar istişare toplantısında buluştu

Yapraklı Dernekler Federasyonu, köy dernekleri ile muhtarları istişare toplantısında buluşturdu.

Yapraklılılar istişare toplantısında buluştu
banner145

Yapraklı Dernekler Federasyonu, köy dernekleri ile muhtarları istişare toplantısında buluşturdu.

Yapraklı Dernekler Federasyonu’nun geçtiğimiz Haziran ayında yapılan genel kurulunda başkanlığa seçilen İsa Yaman ve yönetimi çalışmalarına hızlı başladı.

Yapraklı ilçesinde birlik ve beraberliği güçlendirmek adına harekete geçen Federasyon yönetimim, Yapraklı ilçesine bağlı köy dernekleri ile mahalle ve köy muhtarlarını istişare toplantısında bir araya getirdi.

Yapraklı Derneği’nin ev sahipliğinde bir araya gelen Yapraklı sevdalıları, mahalle ve köylerin sorunlarını görüşerek çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundular.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2021, 00:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fukara
Fukara - 3 yıl Önce

Cidden anlamadığım için bir şey soracağım. Yapraklı ilçemizin Belediye Başkanı, Kaymakamı var mı?! Var neticede. Birisi yerel yönetimi diğeri ise merkezi teşkilatı temsil ediyor mu?! Evet. Neticede bu Kurumlar ve temsile yetkili idareciler İlçemizin sıkıntılarına imkan dahilinde çözüm buluyorlar sağolsun. Şimdi esas konuya gelelim. Bilmem ne derneği, bilmem ne federasyonu, bilmem ne konfederasyonu bunlar cidden ne iş yapar. Zaten devletin yetkili organlarının görevi olan işleri mi üstleniyorlar. Kardeşim bırakın bu yöneticilik oynama işlerini. Bu ülkede sınıf başkanı, dernek, vakıf Başkanı, şirket başkanı vs derken milyonlarca Başkan var zaten. Daha fazla Başkan istemiyoruz. Biz ilçemize fabrika kuracak, işyeri açacak, istihdam sağlayacak işadamı yatırımcı memleket sevdalısı babayiğit arıyoruz. Madem ilçemizi çok seviyorsunuz amenna. Gelin bir araya şirketleşin, açın bir fabrika. İşsiz 30-40 genci çalıştırın. O zaman ben diyeyim ki bu adamlar gerçekten memleket sevdalısı. Yoksa bu tür dernekler vs insanların siyasete girmek için ismini duyurduğu çevre yaptığı yerler olmaktan başka öteye gitmiyor. Yoksa bir sonraki dönem Yapraklı Belediye Başkan adayı ya da Çankırı milletvekili adayı ismi anılan beyefendi mi olacak. Merakla bekliyoruz. Özetle iş aş bekliyor insanlar. Yoksa diğer meseleler tali yani ikincil.

SIRADAKİ HABER