banner198

Bebek Künyesi Modelleri

Bebek künyesi yeni bebek sahibi olmuş aileler ve yeni anne babanın sevdikleri tarafından ilgi gören bir üründür.

Bebek Künyesi Modelleri
banner145

Bebek Künyesi Modelleri

Bebek künyesi yeni bebek sahibi olmuş aileler ve yeni anne babanın sevdikleri tarafından ilgi gören bir üründür. Yeni bebek sahibi olmuş bir aileye özellikle 40 mevlüdü amacıyla alınabilecek en iyi hediye bebek künyesidir. Hem çok hoş bir hatıra hem de maddi açıdan aileyi ileriki dönemlerde rahatlatacak bir hediyedir.

Bebek künyesi modelleri arasında çok sayıda tasarım vardır. Genelde üstü dikdörtgen kabartmalı ve isim yazılı modeller tercih ediliyor. Tabi bu modellerin yanında nazar boncuğu tasarımı ve çeşitli süslemeler de tercih edilebiliyor. İsimsiz düz modellerde de bebek Künyesi tasarımları tercih edilen modeller arasındadır.

Bebek Künyesi Fiyatları

Bebek künyesi fiyatları hizmet alacağınız firmaya göre ve künye malzemesine göre farklılık gösterir. Gümüş ve altın olmak üzere iki farklı malzeme vardır ve genelde altın tasarımlar tercih edilir. Bebek künyesi modelleri arasında fiyat araştırırken altının gramı da bu konuda oldukça etkilidir. Sizler de bebek künyesi almak istiyorsanız modele karar vererek https://www.lizaypirlanta.com/altin-kunyesitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2021, 00:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER