banner198

Kaplıcaları İle Meşhur Kızılcahamam’ın Şifa Sunan Otelleri

Kaplıcaları İle Meşhur Kızılcahamam’ın Şifa Sunan Otelleri

Kaplıcaları İle Meşhur Kızılcahamam’ın Şifa Sunan Otelleri
banner145

Kaplıcaları İle Meşhur Kızılcahamam’ın Şifa Sunan Otelleri

Kızılcahamam, kaplıcaları ile dünya çapında üne sahiptir. Ankara şehir merkezine 80 km uzaklıkta olan Kızılcahamam, köklü bir tarihe ve birbirinden özel doğal güzelliklere sahiptir. Çam ormanlarının arasına konumlanmış olan ilçede, doğa gezilerine katılmak için ilkbahar aylarını tercih edebilirsiniz. Kış ayları sert ve kar yağışlı olurken, yaz aylarında oldukça sıcak kurak bir iklim olmaktadır.Hem şehir dışından hem de yurt dışından oldukça fazla ziyaret edilen Kızılcahamam’a en çok şifa bulmak için gelinmektedir. Termal özellikleri ile ülke turizmine katkıda bulunan ilçede tesisler genellikle bu amaçla kurulmuştur. Her bütçeye uygun olacak şekilde Kızılcahamam otelleri arasından siz de dilediğinizi seçebilir, tatili ve sağlık hizmetlerini aynı anda yaşayabilirsiniz. Kızılcahamam oteller listesi listesinden zevkinize ve bütçenize uygun tesis seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Kızılcahamam’ın En Popüler Oteli

Şifalı suları ile gözde turizm ilçeleri arasında yer alan Kızılcahamam’da konuklarını ağırlamakta olan Kaplıca Termal Otel, konforlu olanaklarla sağlık hizmetlerini bir arada sunmaktadır. Kızılcahamam ilçe merkezine 1 kilometre, Kızılcahamam Otogarı’na 2 kilometre, Ankara il merkezine 81 kilometre ve Esenboğa Havalimanı’na ise 74 kilometre uzaklıkta hizmet veren tesis, rahat edeceğiniz 33 odaya sahiptir. En özel lezzetleri tatmanız için yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde sunulmaktadır. Kızılcahamam’ın en iyi restoranlarından Seyir Restoran ise tesis bünyesinde hizmet vermektedir. Termal suyu ile şifa bulacağınız Kaplıca Termal Otel’de 1 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Hem ruhen hem de bedenen rahatlamanız içinse tesis bünyesinde yer alan SPA merkezi, bay – bayan ayrı hizmetleri ile konfor yaratmaktadır.

Sağlıklı Bir Bedene Kavuşmak İçin Ab-ı Hayat Termal Hotel Kızılcahamam

Ab-ı Hayat Termal Hotel Kızılcahamam’da konuklarına birbirinden özel sağlık hizmetleri sunmaktadır. Esenboğa Havaalanı'na 90 km, şehir merkezine 4 km uzaklıkta yer alan tesiste toplam 93 oda bulunmaktadır. Konuklarına yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde sunulmaktadır. Yüksek değerde mineral içeriğe sahip“termomineralli” suyu ile sağlığınıza kavuşmanıza katkıda bulunan tesiste, açık ve kapalı termal havuzlar, fitness merkezi, spa merkezi, hamam ve masaj uygulamaları gibi zengin olanaklar yer almaktadır. Bay -  Bayan ayrı termal havuzların yanı sıra eğlenceli anlar için yaz aylarında 1 adet açık karma havuz hizmet vermektedir. Çocuk dostu tesisler arasında yer alan Ab-ı Hayat Termal Hotel Kızılcahamam’da çocuk havuzu ve çocuk kulübü hizmet vermektedir.

Doğa İle İç İçe Termal Otel Konforu Sunan Çam Hotel ThermalResort&SpaConvention Center

Kızılcahamam termal otelleri arasında yer alan Çam Hotel ThermalResort&SpaConvention Center, bölgenin en lüks tesislerinden biridir. Zengin olanakları ile dikkat çeken tesis, termal özelliklerinin yanı sıra iş amaçlı konaklamalarda da hizmet vermektedir. Ankara Esenboğa Havalimanı’na 65 km ve Ankara şehir merkezine 65 km uzaklıkta yer alan tesis, rahat ve şık 256 odaya sahiptir. Yarım pansiyon hizmeti sunan tesiste, açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olanağının yanı sıra 2 adet a la carte restoran bulunmaktadır.

Eğlenceli anlar yaşamanız için tesis bünyesinde 2 adet açık yüzme havuzu ve su kaydırakları hizmet vermektedir. Sağlığınıza katkıda bulunacak anlar içinse 7 adet kapalı termal havuz bulunmaktadır. Hidroterapi, balneoterapi, talassoterapi ve klimaterapi gibi özel hizmetlerin yanı sıra Türk hamamı ve sauna gibi olanaklardan yararlanabileceğiniz SPA merkezi ise ilçenin en kapsamlı tesisleri arasında yer almaktadır. Siz sağlık dolu anlar yaşarken çocuklarınızın eğlenebilmesi için tesiste mini club hizmet vermektedir. Her yaştan misafir için benzersiz bir eğlence deneyimi sunan Macera Park ATV gezisi, dağcılık, zipline, bisiklet gibi pek çok aktivite olanağı sunmaktadır.

Dört Mevsim Şifa Sunan Patalya ThermalResort&Spa Hotel

Kızılcahamam’da yılın dört mevsimi birbirinden özel doğa manzaralarına tanık olacağınız Patalya ThermalResort&Spa Hotel, sağlık hizmetleri konusunda bölgenin en iddialı tesisleri arasında yer almaktadır. Ankara merkeze 80 km ve Esenboğa Havalimanı’na 70 km uzaklıkta hizmet veren tesisin, tüm misafirlerine konfor vadeden 156 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis edilmektedir. Dileyen misafirler için 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Tüm misafirlerine ruhen ve bedenen şifa bularak rahatlayacakları anlar yaşatmakta olan Patalya ThermalResort&Spa Hotel bünyesinde termal hamamlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, yosun terapi, süt banyosu gibi onlarca özel hizmet misafirleri beklemektedir. Sağlığını korumak ve yeniden bulmak isteyen tüm misafirlerine şifalı Kızılcahamam suyunu lüks olanaklarla sunan Patalya ThermalResort&Spa Hotel, konforlu bir konaklama deneyimi yaşamak için harika bir tercih olacaktır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER