banner198

Meryem ile Sadık muhteşem bir düğünle dünya evine girdi

Çankırı'nın saygın ve seçkin eşraflarından Çendek Ailesi’nin evlatları Sadık Çendek, hayatını Kara Ailesinin biricik kızları Meryem Kara ile birleştirdi.

Meryem ile Sadık muhteşem bir düğünle dünya evine girdi
banner145

Meryem ile Sadık muhteşem bir düğünle dünya evine girdi

Çankırı'nın saygın ve seçkin eşraflarından Çendek Ailesi’nin evlatları Sadık Çendek, hayatını Kara Ailesinin biricik kızları Meryem Kara ile birleştirdi.

Geleneksel köy düğünlerini anımsatan rüya gibi bir nikah töreniyle dünya evine giren Çendek çiftinin düğünü, Aşağı Çavuş köy harmanında yapıldı.

Çankırı'nın saygın ve seçkin eşraflarından Çendek Ailesi’nin evlatları Sadık Çendek, Kara Ailesinin biricik kızları Meryem Kara ile bu hafta sonu Aşağı Çavuş köyünde düzenlenen göz kamaştırıcı nikah töreniyle dünya evine girdi. Köy harmanında dillere destan bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Meryam Kara ve Sadık Çendek'i, bu mutlu günlerinde, akrabaları ve sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Her iki ailenin yakınları ile Çankırı ve Ankara'dan gelen 3 bini aşkın bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Meryem ve Sadık Çendek çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Çiftin nikâhını Çankırı Belediyesi Nikah Memuru Kamil Tuzlu kıydı. Çiftlerin şahitliklerini Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Kıdemli Albay Tacettin Soykök ve iş insanı Muhammed Burak Demirbilek yaptılar.

Çankırı’nın eğitim, esnaf, siyaset ve iş çevrelerinin tanınmış simalarını bir araya getiren düğün töreninde davetliler orkestrasının seslendirdiği şarkılarla gönüllerince eğlendiler. Birbirinden güzel parçaları eşliğinde coşan davetliler, zaman zaman söylenen parçalara eşlik ederek halay çektiler ve keyifli anlar yaşadılar. Davetlileri kapıda karşılayan Kara ve Çendek aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler.   

Merasim boyunca damadın babası, Çankırı Hayvan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çendek misafirleriyle yakından ilgilendi.

Hiçbir masraftan kaçınılmayan ve davetlilerin rahatı için en ufak ayrıntının bile düşünüldüğü düğün töreni sonrası, davetliler, genç çifti tebrik ederek ayrıldılar.

Çankırı Postası Haber merkezi olarak hayatlarını birleştiren Meryem & Sadık Çendek çiftimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2022, 21:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal yamuç
Kemal yamuç - 2 yıl Önce

Sadık kardeşimin ki böyle oldu salih çendek kardeşimin kini show ana haberden canlı yayınlattıracaz inş..

SIRADAKİ HABER