banner198

Vali Özcan Şehitler Gününde Bürokratlarına Sert Çıktı

Vali Özcan Şehitleri Anma Törenine Katılmayan Bürokratlara Tepki Gösterdi

Vali Özcan Şehitler Gününde Bürokratlarına Sert Çıktı
banner145

Törene katılmayan kamu temsilcilerine de tepki gösteren Vali Özcan, "Çankırı'dan Çanakkale'ye 14 yaşında giden Ahmet'ler varken, buraya gelmeyenleri kınıyorum. Bu günü şehitlerimize yakışır şekilde kutlamak ve anmak zorundayız. Burada göremediğim arkadaşlar hakkında gerekli işlemleri yapacağız." şeklinde konuştu.

 

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, "Türk milleti bağımsızlığı ve özgürlüğü için gerektiğinde neleri feda edebileceğini kanıtlanmıştır." dedi.18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında Çankırı'da düzenlenen törende şehitler dualarla anıldı.

 

 

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, "Türk milleti bağımsızlığı ve özgürlüğü için gerektiğinde neleri feda edebileceğini kanıtlanmıştır." dedi.

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında Çankırı'da düzenlenen törende şehitler dualarla anıldı. Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törene Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ,Garnizon Komutanı Kurmay Albay Özkan Ulutaş, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şahit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Törende konuşma yapan Vali Özcan, şehitleri anmanın onurunu yaşadığını belirtti. Törene gelmeyen kamu temsilcilerine de tepki gösteren Vali Özcan, "Çankırı'dan Çanakkale'ye 14 yaşında giden Ahmet'ler varken, buraya gelmeyenleri kınıyorum. Bu günü şehitlerimize yakışır şekilde kutlamak ve anmak zorundayız. Burada göremediğim arkadaşlar hakkında gerekli işlemleri yapacağız." şeklinde konuştu.

 

Törende ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'nın şehitler için başlattığı hatim kampanyası kapsamında, Çankırı Müftülüğü tarafından okunan hatimler için dua yapıldı. Duanın ardından şehit kabirlerine karanfiller bırakılırken, şehit aileleri teselli edildi.

 

Öte yandan 18 Mart Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında, 100. Yıl Kültür Merkezi'nde, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından 'Çanakkale Zaferleri Fotoğrafları' konulu sergi açıldı. Sergi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Öğrenciler ayrıca Çanakkale'de cephede nöbet tutan askerleri canlandırdı.

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER