banner306
banner198

Bilek Güreşi Şampiyonlarına 15 Bin Para Ödülü

Vadi Spor Kulübü Bilek Güreşi Sporcuları Vali Özcanı Makamında ziyaret etti

Bilek Güreşi Şampiyonlarına 15 Bin Para Ödülü
banner145

Türkiye Şampiyonasına katılan Vadi Spor Kulübü Bilek Güreşi Sporcuları Vali Özcan’ı Makamında ziyaret etti. Sporculara Vadi Spor Kulüp Başkanı Selahattin Çöpten ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan eşlik etti.

Vadi Spor Kulüp Başkanı Selahattin Çöpten konuşmasında Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunca  28 Şubat 2013 - 3 Mart 2013 tarihleri arasından Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonasında büyük bayanlarda takım halinde ikinci olduklarını, 3 sporcunun Türkiye birincisi, 4 sporcunun Türkiye ikincisi ve 5 sporcunun da Türkiye üçüncüsü  olarak toplam 12 madalya aldıklarını, milli takıma seçilen Fatih Aydın, Nur Banu Karayel  ve Sinan Pehlivan adlı sporcularının 5-13 Mayıs 2013 tarihinde Litvanya’da düzenlenen  Bilek Güreşi Milli Takım Avrupa Şampiyonası’na katılacaklarını söyledikten sonra bilek güreşi ve kategorileri hakkında bilgiler verdi. “ Engelimiz Bileğimizi Bükemez” adlı projeden de bahseden Çöpten, tüm Çankırı’nın bu projeye sahip çıkmasını ve desteklemelerini talep etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan yaptığı açıklamada, her yıl kulüplere çalışmalarının karşılığında parasal yardım yaptıklarını ve Vadi Spor’a da çalışmalarından ve başarılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığınca 15 bin lira nakdi yardım yapılacağını bildirdi.

Vali Vahdettin Özcan, Vadi Spor Kulübünce yapılan “Engelimiz Bileğimizi Bükemez” projesini çok önemsediğini ve takipçisi olacağını söyleyerek, tüm sporcuları gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ettikten sonra Türkiye İkincilik Kupası ve 15 bin liralık para ödülü ile birlikte sporculara hediyelerini takdim etti.

Sporcular ile basın mensuplarının bilek güreşinin ardından günün anısına çektirilen fotoğraf ile ziyaret sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304