banner198

Çankırı’da feci olay! Yaşlı adamı sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde saldırıya uğrayan Akif Gönal (71) pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Çankırı’da feci olay! Yaşlı adamı sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü
banner145

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde saldırıya uğrayan Akif Gönal (71) pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Mezarlık ziyaretinden dönen Akif Gönal'ın (71) aracının önü, Ali K. (35) tarafından kesildi. Saat 15.00 sularında Karalar mahallesinde meydana gelen olayda, pompalı tüfekle önceden saldırıyı planladığı tahmin edilen Ali K.,  Akif Gönal’ı eşinin yanında av tüfeği ile ateş ederek  vurdu. Olay yerinde ağır yaralanan Gönal, 112 Acil Yardım ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkeş Devlet Hastanesine getirildi. Akif Gönal, hastane acil servisinde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gönal’ın cansız bedeni Çerkeş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gönal’in Ak Parti Çerkeş eski ilçe Başkanı Ersan Eren’in kayınpederi olduğu öğrenildi.

Cinayet zanlısı Ali K. olay sonrası kayıplara karıştı. Ali K. daha sonra polisler tarafından evinde yakalanarak gözaltına alındı. Makemeye çıkartılan Ali K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ali K.'nın yaşlı babasına şiddet uyguladığı, bu yüzden Akif Gönal'ın arkadaşı olan Ali K'nın babasına şiddet uygulamaması için çeşitli zamanlarda nasihatlarda bulunduğu edinilen bilgiler arasında yer alıyor.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2021, 21:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kimoki San
Kimoki San - 3 yıl Önce

Her önüne gelene, mendil satar gibi silah verilirse daha çok böyle vakalar yaşanır. Yazık birinin dünyası öbürünün ahireti mahvoldu.

Kerim ozdemir
Kerim ozdemir - 2 yıl Önce

Akif abi yeni in TT ernetten ogrendimcennet mekanın olsun her önüne gelene silah verilmemesi gerekir diye düşünüyorum geride kalanlariniza da bu sabırlar dilerim

SIRADAKİ HABER