banner198

Çankırı’da şube müdürü hemzemin geçide asılı halde ölü bulundu!

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Yurt Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yapan Hüseyin A.(50) hemzemin geçitte bir iple asılı halde bulundu.

Çankırı’da şube müdürü hemzemin geçide asılı halde ölü bulundu!
banner145

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Yurt Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yapan Hüseyin A.(50) hemzemin geçitte bir iple asılı halde bulundu.

İddialara göre bir süredir bunalımda olduğu öne sürülen Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Yurt Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yapan Hüseyin A. (50) Alpsarı Göleti yolunda demiryolu hemzemin geçidine asılı halde bulundu. Saat 16.00 sıralarında hemzemin geçitti bir erkeğin asılı halde olduğunu gören vatandaşlar 112 Acil servisini aradı.

Olayın duyulması üzerine hemzemin geçidinin bulunduğu alana güvenlik gücü ve 112 acil ambulans sağlık çalışanları sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde asılı halde hareketsiz bulunan Hüseyin A’nın yaşamını yitirdiği tespit edildi. 34 CNM 274 plakalı özel araçla olay yerine gittiği anlaşılan Hüseyin A’nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Çankırı Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Üç çocuk babası olan Hüseyin A’nın cenazesinin 01 Temmuz 2022 Cuma günü (yarın) Ankara Karşıyaka mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2022, 22:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 2 yıl Önce

Keşke keşke!!! Allah kimseyi bunalımda koymasın zenginin ihtiyacından fazlasına sahip olanların elbette müslümanlığın getirdiği sorumluluğu yerine getirmemekden yaşanıyor bazı sorunlar maddi manevi sorunu sıkıntısı olana yardım edemiyorsak insan olmanın müslüman olmanın ne anlamı var neye yarar Allah bizleri de bu ıyi insanıda affetsin inşAllah

Ahmet
Ahmet - 2 yıl Önce

Olay yerine ilk gidenlerdenim onu o halde gormenin etkisi hala uzerinde

Ali Köroğlu
Ali Köroğlu - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun askerlik arkadaşım Kıbrıs ta beraberdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi her akşam eğitim taşı vardı orda sohbet ederdik çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin

Murat
Murat - 2 yıl Önce

Rabbim taksiratını affetsin geride kalanlara sabırlar diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner304