banner306
banner198

Çerkeş’te bıçaklı saldırı, muhtar ağır yaralı!

Çankırı’nın Çerkeş ilçesi Belkavak köyünde meydana gelen bıçaklı ve sopalı saldırıda köy muhtarı Ramazan Emlik (35) ağır yaralandı.

Çerkeş’te bıçaklı saldırı, muhtar ağır yaralı!
banner145

Çankırı’nın Çerkeş ilçesi Belkavak köyünde meydana gelen bıçaklı ve sopalı saldırıda köy muhtarı Ramazan Emlik (35) ağır yaralandı. Saldırıda muhtarın babası Ali Emlik ve amcası Erdoğan Emlik’i de bıçaklandı.

Son günlerde asayiş olaylarıyla gündeme gelen Çerkeş ilçesinde yeni bir bıçaklı kavga haberi geldi. Haber merkezimize ilk gelen bilgilere göre; Çerkeş Belkavak köyünde Saat:16.00’da meydana gelen olayda köy muhtarı Ramazan Emlik, aynı köylü olan baba-oğul R.M. ve M.M.’nin bıçaklı –

sopalı saldırısına uğradı. Tarladan dönerken yolu kesilen Muhtar Ramazan Emlik, üç yerinden bıçaklandı. Saldırıda muhtarın babası Ali Emlik ve amcası Erdoğan Emlik’in de bıçaklandığı öğrenildi. Saldırının henüz neden yapıldığı ile ilgili elimize net bir bilgi ulaşmadı. 

Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çerkeş Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ramazan Emlik, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildi. Çankırı Devlet Hastanesinde müdahale edilen muhtar Emlik'in, sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine haberimizin yayına hazırlandığı dakikalarda Ankara İbni Sina hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2021, 00:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304