banner306
banner198

Şehit ailesini dolandıran 21 kişiye son nokta!

Çankırı Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Son Nokta’ adını verdiği şafak operasyonu ile gözaltına alınan 21 şüpheli, gece 00.00 sularında Çankırı Emniyet Müdürlüğü binasına getirildi.

Şehit ailesini dolandıran 21 kişiye son nokta!
banner145

Çankırı Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Son Nokta’ adını verdiği şafak operasyonu ile gözaltına alınan 21 şüpheli, gece 00.00 sularında Çankırı Emniyet Müdürlüğü binasına getirildi.

Çankırı'da aralarında şehit ailesinin de bulunduğu vatandaşları dolandırdıkları iddia edilen 21 kişi dün sabah saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı. Operasyonda gözaltına alınan R.A., F.K., M.A.E., S.Ş., E.E., O.Ç., E.Ç., C.A., F.Ş., N.S.G., E.Ç., B.B.A., E.Ö., Z.K., Y.A., A.S., İ.İ., G.K., M.G., Ş.K., A.A. isimli toplam 21 zanlı,Çankırı Devlet Hastanesine götürülerek Kovid testine alındı. Zanlıların Hastanedeki işlemleri gece saat 00.00’a kadar devam etti. Şüphelilerin test sonuçlarının negatif çıkması üzerine Çankırı Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğüne getirilen zanlılar gözaltına alındı.

Olayın gelişimi?

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, vatandaşların hayvan, araç ve gayrimenkullerini alarak örgütlü şekilde dolandırdığı iddia edilen isimleri belirledi. Bu kapsamda 'son nokta' ismiyle Çankırı ve Ankara'da düzenlenen operasyon düzenlendi. Şüphelilerin emlak, galeri ve hayvancılık yaptığı izlenimi vererek mağdurları az miktarda peşinat verip geri kalan para için üzerine hiçbir mal varlığı olmayan örgüt üyeleri adına senet düzenledikleri, senetlerin günü geldiğinde ödemedikleri ve karşılıksız senet verdikleri tespit edildi. Zanlıların Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk'ün ailesinide dolandırdıkları ortaya çıktı. Kırıkkale’de besicilik yapan şehit ailesi, 12 ineği internet üzerinden satışa çıkarması sonucu dolandırıcıların tuzağına düştüğü ifade ediliyor.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 17:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa demir
mustafa demir - 4 yıl Önce

Çankırı Emniyet Müdürlüğü mensuplarına sonsuz teşekkürler. çok başarılı ve yerinde bir operasyon, adalet yerini bulur mağdurların hakları giderilir inşAllah

Çankırılı
Çankırılı - 4 yıl Önce

Bunların köpekleri dışarıda mithat Şenol vs

Halk
Halk - 4 yıl Önce

Şehit ailesine denk gelmeseydi devam edecekmiydi dolandiricilik işleri ???

18çankırı
18çankırı - 4 yıl Önce

Çok garibanların canlarını yaktılar. İhtiyar adamların gelip ağladıkları gördüm. Biri 20 bin kaptırmış, diğeri 35 bin liralık ineklerin. İnşAllah içeriden ömür boyu çıkamazlar. Senetlerine genelde Fazıl şahinin üstüne yapıyorlarmış.

Cemil yaman
Cemil yaman - 4 yıl Önce

Çok teşekkür ederim çankırı emniyetine Allah razı olsun Benim kardeşimide dolandırdı bunlar 3 sene oldu 7 dana verdi parasını alamadı inşAllah hakeddiği cezayı alırlar

Sedat toprak
Sedat toprak - 4 yıl Önce

Alacaği olan ve madur olan herkest tesbit edilsin. Çok can yandi. Çok ocak söndürdüler

recep yigitoglu
recep yigitoglu - 4 yıl Önce

2oo bin dolandirdi evi bize serhli insan deggil bunlar iyi taniriz

Çankırılı
Çankırılı - 4 yıl Önce

Eğer yaptilarsa cezalarını çeksinler...millete yazık degilmi


SIRADAKİ HABER

banner304