banner198

Atkaracalar'da zincirleme kaza! 2 kişi öldü..

Çankırı’nın Atkaracalar ilçesi D-100 karayolunda meydan gelen zincirleme kazada 3 kişi öldü.

Atkaracalar'da zincirleme kaza! 2 kişi öldü..
banner145

Çankırı’nın Atkaracalar ilçesi D-100 karayolunda meydan gelen zincirleme kazada 2 kişi olay yerinde 1 kişide tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  Altı kişi ağır yaralandı.


İstanbul yönüne gitmekte olan soğan yüklü 05 EP 525 plakalı kamyon, kayarak şarampole düşen  özel bir otomobile yardım etmek için yaya olarak yolun karşı yönüne geçmeye çalışan İlker Mahallesi Muhtarı Ahmet Müdür, oğlu Özdemir Müdür ve arkadaşı Çelebi Tokat'a çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyon devrildi, aynı istikamette seyir halinde olan bir TIR, dört otomobil kayarak birbirine arkadan çarptı. Bölgede kısa süreli kar yağışı sonrası yolun buzlandığı ve kazanın meydana geldiği haber merkezimiz tarafında edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Bölgeye sevk edilen Çerkeş, Kurşunlu, Ilgaz ilk yardım ekipleri çok sayıda yaralıya müdahale etti. Özdemir Müdür ve Ahmet Tokat olay yerinde hayatını kaybetti. Zonguldak'tan Giresun'un Görele ilçesine düğüne giden ve kazada ağır yaralanan Sırrı Uzundurugan (50) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  İlker Mahallesi Muhtar Ahmet Müdür'ün sağlık durumu da ciddiyetini koruyor. 


Öte yandan Atkaracalar Çardaklı mevkinde ayrı bir kaza meydana geldi. Gizli buzlanma nedeni ile kontrolünü kaybeden TIR yan yatarak yolu boydan boya kapattı. TIR'a çarpmamak için duran bir kamyonada   Ilgaz'dan diğer kaza için olay yerine giden 112 Ambulansı arkadan çarptı.  Kazada maddi hasar meydana geldi.


Bir kaza haberide Bozkuş'tan geldi. Atkaracalar Bozkuş mevkiinde İstanbul'dan Samsun yönüne gitmekte olan kamyon kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Peşi sıra meydana gelen kazalar yüznden D-100 karayolunda trafik akışı saatlerce durdu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 05:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304