Çankırı’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) kadın kolları temsilcileri, Çankırı Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kadın Kolları’nın ev sahipliğinde düzenlenen “Muhabbet Çayı” programında bir araya geldi.
AGD Çankırı Kadın Kolları Başkanı Emine Yiğitoğlu ve dernek yetkililerinin organizasyonuyla gerçekleştirilen buluşmaya, İHH, TÜGVA, Kızılay ve Yeşilay temsilcileri katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen programda çay eşliğinde sohbetler edilirken, STK’lar arasında dayanışma, iş birliği ve ortak çalışma alanları üzerine istişarelerde bulunuldu.
AGD Çankırı Kadın Kolları Başkanı Emine Yiğitoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeryüzünde iyinin, güzelin ve doğrunun hâkim olması için yapılacak çalışmaları istişare ettik. Katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Program, karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi.





