Çankırı’da çocuklar yaz tatilini voleybolla değerlendiriyor
Çankırı’da çocuklar yaz tatilini voleybolla değerlendiriyor
İçeriği Görüntüle

Çankırı Futbol Kulübü Başkanı Yunus Emre Çelik, görevinden kendi isteğiyle istifa ettiğini açıkladı. Çelik, yayımladığı veda mesajında kulübün geleceğine olan inancını dile getirerek, birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti.

Çankırı Futbol Kulübü Başkanı Yunus Emre Çelik, görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını duyurdu. Yazılı bir açıklama yayımlayan Çelik, başkanlık görevini büyük bir onur ve gururla yürüttüğünü belirterek, bugün itibarıyla görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Görev süresi boyunca tek hedefinin kulübün gelişimi, Çankırı futbolunun daha güçlü bir konuma ulaşması ve şehri en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Çelik, yönetim kurulu üyelerine, teknik ekibe, futbolculara, kulüp çalışanlarına, sponsorlara ve Çankırı FK taraftarına teşekkür etti.

Açıklamasında, "Her görevin bir başlangıcı olduğu gibi bir sonu da vardır. Bugün bu görevi gönül rahatlığıyla devrediyor, kulübümüzün gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum." ifadelerine yer veren Çelik, Çankırı Futbol Kulübü'nün kendisi için her zaman ayrı bir yere sahip olacağını vurguladı.

Kulübün ve şehrin başarısını bundan sonra da gönülden desteklemeye devam edeceğini belirten Çelik, mesajını, "Hakkını helal eden herkese teşekkür ediyor, benden yana varsa hakkım helal olsun." sözleriyle tamamladı.

Kaynak: Bülten