Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Çankırı FK, 8 Şubat 2026 Pazar günü Devrek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Çankırı Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Ligde geride kalan 14 haftada topladığı 34 puanla ikinci sırada yer alan mavi-beyazlı ekip, taraftarı önünde galip gelerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Teknik heyet ve futbolcular, hafta boyunca bu önemli karşılaşmaya yönelik hazırlıklarını sürdürdü.

Çerkeşli Yüzücülerden Büyük Başarı: 2 Günde 67 Madalya!
Çerkeşli Yüzücülerden Büyük Başarı: 2 Günde 67 Madalya!
İçeriği Görüntüle

Son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çeken Devrek Belediyespor ise son 5 maçını kazanarak puanını 21’e yükseltti ve beşinci sıraya tırmandı. Zorlu deplasmanda da galibiyet serisini sürdürmek isteyen konuk ekip, Çankırı’dan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Karşılaşmayı Kayseri bölgesinden hakem Furkan Emre Aslan yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini yine Kayseri bölgesinden Ersin Öztürk ve Muharrem Karaca üstlenirken, dördüncü hakem olarak Sinem Özpınar görev yapacak.

Kritik mücadelede her iki takımın da sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkması beklenirken, Çankırı FK taraftarlarının karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi öngörülüyor.

Muhabir: İrem Akgümüş