Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek müdürlük bünyesindeki birimleri gezdi. Ziyaret kapsamında personelle bir araya gelen Vali Çakırtaş, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek özverili ve gayretli hizmetlerinden dolayı personele teşekkür etti.

Ziyaret programı çerçevesinde ayrıca Şehid Uhud Kadir Işık Gençlik Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Çakırtaş, merkezde sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Gençlerle yakından ilgilenen Vali Çakırtaş, yapılan çalışmaların gençlerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimine önemli katkılar sunduğunu ifade ederek, gençlerle sohbet etti.

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, Hizmet Müdürleri ve Şube Müdürleri ile birlikte; devam eden projeler, tesislerde yürütülen faaliyetler ve gençlere yönelik hizmetler hakkında Sayın Valimize kapsamlı bir brifing sundu.

THY uçağının Çankırı üzerinde 7700 kodu verdiği ortaya çıktı
THY uçağının Çankırı üzerinde 7700 kodu verdiği ortaya çıktı
İçeriği Görüntüle

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

642220685 1225537219756799 7785242120365772441 N

Kaynak: Bülten